HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

KØB ET TV FRA SAMSUNG

OG FYLD I KURVEN FOR OP TIL 3000 KRONER

Lige nu giver vi dig op til 3000 kroner ekstra at handle for, når du køber et lækkert Samsung TV fra NU7445-, Q8DN- eller Q900R-serien (udvalgte størrelser). Du bestemmer selv om pengene skal bruges på god lyd, TV-tilbehør eller noget helt tredje.

Fyld i kurven for op til 3000 kroner, når du køber et lækkert TV af udvalgte modeller fra Samsung. Rabatten bliver trukket, så snart du lægger produkterne i indkøbskurven. Rabatten gælder både ved køb af ét eller flere produkter udover TV’et.

Fyld i kurven for op til 1000 kroner

Fyld i kurven for op til 2000 kroner

Fyld i kurven for op til 3000 kroner

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her