HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Tilbud! Hold festen kørende

Få et ekstra batteri, når du køber SOUNDBOKS 2

Lige nu får du et ekstra batteri med, når du køber en SOUNDBOKS 2. Du og dine venner kan altså have det for vildt i hele 80 timer på festivalen, skiferien eller sommerhusturen uden at skulle tænke et sekund på opladning. Tilbuddet gælder hele december.

SOUNDBOKS 2 er en fuldstændig genial højtaler til festival, skiferie, sommerhustur og meget mere. Lige nu får du en ekstra BATTERYBOKS 2, når du køber SOUNDBOKS 2. Du og dine venner har altså højtspillende underholdning i helt op til 80 timer uden at skulle tænke et sekund på opladning. Batterierne kan også oplades på skift hvis i ikke planlægger at stoppe festen foreløbigt.

Tilbuddet gælder hele december.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her