HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Sonos til julepris

Lige nu kan du spare penge på de kompakte og populære trådløse højtalere PLAY:1 og Sonos One. Du får også superpris på minianlægget CONNECT:AMP – inklusive to hi-fi-højtalere! Tilbuddene gælder frem til 2/1 2019.

 

Sonos til det hele – også dit TV

Sonos er et komplet streamingsystem, som klarer både små og store rum. Og en Sonos soundbar giver dig også fed lyd på dit TV. Oplev det komplette Sonos-sortiment i HiFi Klubben!

 

Mangler du endnu mere inspiration, så gå på opdagelse i vores forskellige kategorier her.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her