HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Bluetooth højtalere lige til lufferne

Tre trådløse minihøjtalere der klarer vintervejret

Denon Envaya er trådløse Bluetooth-minihøjtalere, der giver dig god musik gennem sne og slud. De er støv- og vandtætte, lyder overraskende godt for deres størrelse og holder til en tur i sneen, når du er på løjperne.

Vinteren er kommet og uanset om du varmer dig foran pejsen eller flyver gennem sneen i de franske alper, er det rart at have god musik ved hånden. Med de superkompakte Envaya Bluetooth-højtalere kan du sprede god stemning til dig selv og dine venner, uanset hvor du er, og hvad du laver.

Envaya-højtalerne er bygget til en aktiv livsstil. De er både støv-, vand- og snetætte, og har batteritid nok til en hel dags musik i det fri. Du kan vælge mellem tre størrelser, alt efter hvor stor lyd du ønsker dig.

Vi tror du vil kunne lide mere end bare denne side

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her