HiFi Klubben

Gå til indhold
Tilbudstorvet Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Spar op til 700 kroner på de nyeste Denon-modeller

Hjemmebio med det hele

Lige nu kan du spare op til 700 kroner på de nyeste Denon-receivere, der giver dig 4K/UHD-hjemmebio med et væld af muligheder. Nyd for eksempel indbygget HEOS multirum, afspilning via Bluetooth og Airplay 2.

Spar op til 700 kroner, når du køber en receiver af modellerne Denon AVR-X1500H, Denon AVR-X2500H og Denon AVR-X3500H. Så får du imponerende surroundlyd til dit 4K/UHD-TV, når du ser film eller gamer på de nyeste generation af spillekonsoller. En oplevelse enhver film- og spilelsker bliver nødt til at opleve!

Her får du også masser af muligheder for trådløs musik som HEOS multirum, Apple Airplay og streaming via Spotify Connect. Og kigger du lidt ind i fremtiden kan du glæde dig over at Denons nyeste modeller er klar til Amazon Alexa, Google Assistant eller Apple Siri-stemmestyring.

Vi tror du vil kunne lide mere end bare denne side

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her