HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

LYT I MØRKET

Oplev unikke live-koncerter i alle HiFi Klubbens butikker

I midten af november kan du opleve unikke intimkoncerter med lokale artister i alle vores butikker. Koncerterne vil foregå i fuldkommen mørke med mobiltelefonen slukket, så du kan få en helt særlig lytteoplevelse uden hverdagens afbrydelser.

LYT I MØRKET er en række akustiske intimkoncerter, der bliver afholdt i alle HiFi Klubbens butikker i midten af november. Koncerterne vil foregå helt i mørke, med natmaske for øjnene og mobiltelefonen slukket, så du får en helt unik lytteoplevelse med en af de talentfulde artister.

Til daglig glemmer vi tit at lytte efter. Vi glemmer at lytte til os selv og til andre, og selv musikken bliver et lydtapet, der kører 24 timer i døgnet. Det er en skam. For når vi virkelig lytter efter, sker der noget helt særligt. Vi kommer i bedre balance med os selv og andre. Og når vi virkelig lytter til musik, frigiver hjernen belønningsstoffer, så vi bliver gladere.

LYT I MØRKET er en oplevelse, hvor du kan koble helt fra, glemme hverdagens distraktioner og fokusere fuldstændig på musikken. I mørklagte omgivelser, uden afbrydelser og med behagelig akustisk live-musik i ørerne, kan du få lov til at lytte på en helt anden måde, end du er vant til.

Du kan opleve de mørklagte lytte-sessioner i samtlige af HiFi Klubbens 100 butikker i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland.

Se alle datoer for LYT I MØRKET, og bestil dine billetter her.

WELCOME LISTENERS

Vi tror du vil kunne lide mere end bare denne side

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her