HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

HiFi Scenen: Goldie

Goldie var en af pionererne for drum’n’ bass og UK jungle, da de nye musikgenrer voksede ud af Londons undergrund i starten af 1990’erne.

Mens de fleste drum’n’ bass-producere kreerede hårdt pumpede beats til klubberne, så eksperimenterede Goldie med at kombinere hiphop og graffiti-kultur med jazz- og soul-inspirationer. Goldie udforskede rammerne for drum’n’bass, og skabte nye veje for genren. Vi har spurgt Goldie, hvordan man bliver ved med at udfordre og udvikle sin lyd som artist.  

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her