HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Månedens anlæg

November

I HiFi Klubben brænder vi for god lyd. Og det vil vi gerne dele med dig. Derfor lader vi hver måned en af vores kollegaer fortælle om et anlæg, som de synes er noget helt særligt.

Bastian Bjerke er 23 år gammel og arbejder deltid i vores butik i CC Vest. Han er student ved Handelshøyskolen BI i Oslo, men brænder for god lyd. Bastian har valgt at kombinere et sæt kompakthøjtalere fra DALI med en analog Denon stereoforstærker.

”Det her anlæg ser godt ud og lyder rigtig godt. Denon forstærkeren med sin analoge opbygning får virkelig DALIs RUBICON 2-højtalere til at blomstre. Lyden fra højtalerne bliver varm og behagelig at høre på, men samtidig klar, detaljeret og let. Derudover er stereobredden helt vild – væsentligt bedre end andre digitale forstærkere som for nogle kan lyde flade og smalle,” siger Bastian. Ved at montere højtalerne på det originale stativ sikrer man at musikken spiller i den optimale lyttehøjde.  

Forstærkeren i sig selv er en lille smule gammeldags. Den har ingen komponenter, der ikke direkte får den til at lyde bedst muligt. Bastian anbefaler at tilslutte en Bluesound musikstreamer, hvis du gerne vil afspille musik fra direkte fra din smartphone eller Spotify. Så får du både bekvemmeligheden ved trådløs streaming og den fede lyd fra den analoge forstærker,

Han udvælger tre numre som virkelig viser anlæggets kvaliteter. Den første er London Grammer med Hey Now. ”Anlægget er virkelig godt til det her nummer. Både baslinjen og vokalen bliver gengivet med en præcision, som jeg ikke har kunnet finde i andre produkter til den pris. Det er direkte imponerende at høre på!”

Det andet nummer er Chris Jones med Roadhouses & Automobiles. ”Vokalen i nummerer gengivet helt utrolig godt. Vokalen har en del bas, men den er langt fra uklar. Den akustiske guitar som spiller gennem hele numret er også virkelig naturtro. Det lyder som om, at guitaren spiller i samme rum som dig.”

Den sidste sang er Carl Louis & Ary med Human Again. Det er en elektronisk sang, med masser af bas. Anlægget gengiver bassen i sangen dybt og stabilt. Og det er svært at tro på, at anlægget ikke har en subwoofer. Udover Arys stemme der er virkelig behagelig at høre på, er der en række detaljer og masser af dynamik i sangen, som man ikke hører på billigere højtalere. RUBICON 2 klarer at få alle detaljerne frem.

”Det er kort og godt et utrolig fedt anlæg, der leverer et virkelig fedt og detaljeret lydbillede,” siger bastian

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her