HiFi Klubben

Gå til indhold

KØB EN Q9 – FÅ EN GALAXY

Samsungs bedste TV og smartphone til superpris

Lige nu får du den elegante nye Galaxy S9 smartphone med, når du køber et QLED-TV fra Samsungs suveræne nye Q9-serie. Så kan du nyde det allerbedste fra Samsung både hjemme i din stue, og når du er på farten.

Galaxy S9 og den nye Q9-serie af TV er ren verdensklasse fra Samsung – og lige nu får du den fantastiske smartphone med i købet sammen med TV’et!

Q9FN-serien giver dig fabelagtig billedkvalitet, ultra-eksklusivt metaldesign og betagende ambient lyseffekter, der tager dine TV- og filmoplevelser hjemme i stuen til et helt nyt niveau. Den elegante og lynhurtige Galaxy S9 har en unik afrundet skærm og suverænt kamera med to linser, så du kan dele dine oplevelser med venner og familie i suveræn billed- og videokvalitet.

Klik her for at registrere dit køb og få din Galaxy S9-Black

 

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her