HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

God lyd til studiestarten

SU-venlige anlæg til dit værelse

Snart begynder det nye skole- og studieår, og det er igen tid at dykke ned i de tykke bøger og fylde hovedet med god viden. Vi har samlet nogle SU-venlige anlæg og højtalere, så du kan nyde afslappet musik på værelset, når du læser og skrue velfortjent op for weekend-playlisten om fredagen.

Med god musik i baggrunden vender siderne næsten sig selv, og det bliver lige lidt lækrere at studere. Her finder du anlæg og højtalere til alle behov, uanset om du er til Bluetooth, streaming eller vinyl. Vi hjælper dig også med at finde det helt rette studie-match i vores butikker, hvor du selvfølgelig kan se og høre det hele inden du køber.

 

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her