HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Månedens anbefaling

I HiFi Klubben brænder vi for god lyd. Og det vil vi gerne dele med dig. Derfor lader vi hver måned en af vores kollegaer fortælle om et anlæg, som de synes er noget helt særligt.

Preben Moberg er 19 år og arbejder i vores butik i Hamar- Han studerer webudvikling ved NTNU på Gjøvik og bruger sin fritid på musik – enten som DJ, lydteknikker eller i den natklub, hvor han arbejder. ”Som student har man ikke altid mange penge at gøre med, så jeg har valgt et anlæg, du ikke har råd til ikke at købe,” siger Preben. Han har sammensat en Bluesound POWERNODE2 trådløs stereoforstærker og to Bowers&Wilkins 707 kompakthøjtalere. ”Det her anlæg er til at betale, men det er alt for fedt!”

Bluesounds stereoforstærker lader dig streame musik over WiFi eller Bluetooth og kan også spille direkte fra et USB-stik. Den understøtter TIDAL, Spotify Connect og Deezer. ”Det fungerer lige så godt til filmlyd som til en fed spilleliste fra TIDAL Master eller en god LP. Her kan du både streame musik og høre radio uden at bruge tid og penge på unødvendigt udstyr. Anlægget er stilfuldt og passer godt ind overalt,” mener Preben. ”Derudover er forstærkeren klar til multirumsafspilning, hvis man gerne vil købe flere højtalere, når SU’en ruller ind på kontoen,” fortsætter han.

Højtalerne i 707-serien er ret kompakte, så du nemt kan stille dem på en hylde eller et TV-møbel. ”Så kan du stille højtalerne lige hvor i stuen du vil, i stedet for at bruge penge på en højtalerstandere,” forklarer Preben. Både stemmer og instrumenter er detaljerede og tro mod indspilning, som du forventer det af Bowers&Wilkins-højtalere. ”Jeg kan rigtig godt lide bassen i de her højtalere. Det gør, at du kan se en film og få masser af punch i actionscener med store eksplosioner!”

”Personligt ville jeg vælge både højtalere og forstærker i hvid. 700-serien er supersmuk – stilren og skarpt skåret. Den ser ud som en mindre udgave af den eksklusive 800-serie,” mener Preben. Når han skal demonstrere hvor godt anlægget lyder, spiller han det sjælfyldte indierock-nummer Hey Now af London Grammer. ”Det kilder lidt maven og giver dig gåsehud. Sådan får jeg det i hvert fald, når jeg hører det,” siger Preben.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her