HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Spar på Bowers & Wilkins

Få -20% på hele 600-serien

Lige nu kan du spare 20% på hele 600-serien fra Bowers&Wilkins. Her finder du både kompakte og gulvstående modeller med lækkert design og suveræn hi-fi-lyd til prisen.

600-serien fra Bowers&Wilkins er fuldblods hi-fi til en overkommelig pris, og nu kan du oveni spare hele 20% på de populære højtalere. Her finder du både kompakte og gulvstående højtalere, så uanset om du mangler musik til kollegieværelset, stor lyd til stuen eller surround til din hjemmebio, har serien en model til netop dit behov.

Tilbuddet gælder til og med 31. august. Og husk: I HiFi Klubben kan du prøve, før du køber.

 

Vi tror du vil kunne lide mere end bare denne side

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her