HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Bluetooth, batteri, bærbar

En trådløs Bluetooth-højtaler følger dig overalt – også i vandet!

Med en batteridrevet Bluetooth-højtaler kan du nyde din yndlingsmusik direkte fra din telefon, selvom du er langt fra nærmeste stikkontakt. Alle tiders til haven, stranden, båden, sommerhuset, campingturen og festivalpladsen. Fyld dit liv med trådløs musik!

Du behøver ikke at undvære din yndlingsmusik, bare fordi du bevæger dig ud i det fri. En Bluetooth-højtaler med batteri følger dig overalt, og via Bluetooth kan du og dine venner i et snuptag spille musik trådløst fra jeres smartphone. Hvorfor dog nøjes med den skrattende indbyggede højtaler i din telefon, når det så nemt kan blive så meget bedre?

Nogle Bluetooth-højtalere er vandtætte og klarer nemt en dukkert i poolen. Andre spiller så højt og længe, at både du og dine gæster kaster håndklædet i ringen før musikken. Og andre er bare så lækkert lavet, at du får lyst til at kramme dem og vise dem frem overalt.

I HiFi Klubbens butikker kan du både høre, prøve og få ærlig vejledning, inden du beslutter dig. Så bliver det meget nemmere at vælge rigtigt!

Se mere om Bluetooth og udendørs lyd

 

 

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her