HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Argon Audio Blue Edition IN1 Signalkabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /Par
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Blue Edition IN1 Signalkabel

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} Par

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Blue Edition IN1 er et meget velkonstrueret signalkabel, som kan leve op til kravene i tungere anlæg. Tredobbelt afskærmning og solide stik i drejet aluminium er blandt de fine detaljer, og du får god lyd for hver en krone.

Argon Blue Edition IN1 – velkonstrueret og vellydende signalkabel
Blue Edition IN1 er et særdeles velkonstrueret signalkabel, som vil få alle kvaliteterne frem i et godt anlæg. Som i de billigere Argon-kabler får du ledere i 99,99% rent iltfrit kobber, men der er her bl.a. ofret en tredobbelt afskærmning, ligeledes i OFC-kobber, og de solide stik er lækkert udført i sorteloxeret drejet aluminium. Den gennemførte fokus på detaljerne resulterer i en detaljering og dynamik, som er helt i top for et kabel i denne prisklasse.

Blue Edition IN1 fås i 1 og 2 meters længde samt en ekstra kort version på 0,6 meter. Sidstnævnte er særdeles praktisk, hvis du vil minimere kabelrodet på komponenter, der alligevel står klos op ad hinanden.

Vælg et kvalitetskabel til dit anlæg
De lakridssnøre-kabler, som typisk følger med i kassen til et hi-fi-produkt, er i bund og grund kun egnede til at tjekke, om anlægget virker eller ej. Stik og ledere er af elendig kvalitet, du mister både detaljer og dynamik, og det er hørbart selv på et anlæg i økonomiklassen.

Hvis du ofrer lidt ekstra på et sæt ordentlige kabler, får du den fulde lydkvalitet og ejerglæde fra dit anlæg. Og i forhold til investeringen er det den bedste opgradering, som du overhovedet kan foretage.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier, som afspejler fire forskellige pris- og ambitionsniveauer. Alle serierne er designet til at give dig mest muligt for pengene, så du behøver bare at vælge det Argon-kabel, der matcher kvaliteten på dit anlæg.

WHITE: økonomiserien, som giver dig en fornuftig kabelløsning til lavest mulige pris. Her får du en kvalitet, som ligger væsentligt over producenternes medfølgende ”lakridssnøre”-kabler. For højttalerkablernes vedkommende får du et rigtigt hi-fi-alternativ til almindelig lysnetledning, som ikke er beregnet til dette formål.

RED: Her er der gjort mere ud af detaljerne, men stadig til en særdeles fornuftig pris. For eksempel er de fleste modeller udstyret med solide metalstik, som både ser bedre ud og er mere robuste end støbte plastikstik. Andre fordele kan være bedre afskærmning og mere avanceret isolering.

BLUE: Højkvalitets kabler, som vil få det bedste ud af et godt anlæg. Her får du f.eks. endnu bedre afskærmning, avanceret geometri, tykkere ledere og endnu bedre stik. Serien for dig, der vil forkæle dig selv og dit anlæg lidt ekstra.

BLACK: Topserien med masser af lækre og audiofile løsninger. Her møder du blandt andet forsølvede ledere, rhodium-belagte stik og tredobbelt afskærmning. Et kabel fra Black-serien kan leve op til niveauet i særdeles gode anlæg, og du behøver normalt kun at spekulere i andre løsninger, hvis du har et decideret high-end-system eller et specielt behov for at fintune klangen fra dit anlæg.

Tekniske specifikationer

  • Tilslutning : Phono/RCA
  • Ledermateriale : 99,99 rent OFC-kobber
  • Afskærmning : Tredobbelt
  • Kabel længde : 0,6, 1 og 2 meter
  • Type : Signalkabel
  • Farve : Hvid
  • Afskærmning i OFC-kobber med 80 enkeltledere
  • Aluminiumsstik med forgyldte kontaktflader
  • Isolering i polyethylen

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning