HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Argon Audio Red Edition MJ1 Minijack-kabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Red Edition MJ1 Minijack-kabel

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Red Edition MJ1 er et højkvalitets stereo minijack-til-minijack kabel, som du kan bruge til at forbinde iPod, mobil, pc, analog tv-lyd m.m. til dit anlæg. Kablet er meget fleksibelt, og de solide metalstik vil give dig årelang problemfri funktion.

Argon Red Edition MJ1 – højkvalitets stereo minijack-til-minijack kabel til fornuftig pris
Red Edition MJ1 er et stereo minijack-til-minijack kabel i virkelig høj kvalitet. En fin løsning, når du skal have lyden fra iPod, mobil, pc m.m. over til en minijack-indgang på anlægget eller et sæt aktive højttalere. Det samme gælder, hvis du vil overføre analog lyd fra hovedtelefon-udgangen på dit flad-tv.

Red Edition MJ1 er meget fleksibelt og let at have med at gøre, og de solide metalstik har forgyldte kontaktflader for årelang problemfri funktion. Lederne er udført i 99,99% rent iltfrit kobber, og kablet er afskærmet, så indstrålet støj ikke forurener din musikoplevelse. Den flotte finish understreger, at du står med et seriøst kvalitetsprodukt i hånden.

Red Edition MJ1 fås i 1 og 2 meters længde samt en ekstra kort version på 0,5 meter.

Vælg et kvalitetskabel til dit anlæg
De lakridssnøre-kabler, som typisk følger med i kassen til et hi-fi-produkt, er i bund og grund kun egnede til at tjekke, om anlægget virker eller ej. Stik og ledere er af elendig kvalitet, du mister både detaljer og dynamik, og det er hørbart selv på et anlæg i økonomiklassen.

Hvis du ofrer lidt ekstra på et sæt ordentlige kabler, får du den fulde lydkvalitet og ejerglæde fra dit anlæg. Og i forhold til investeringen er det den bedste opgradering, som du overhovedet kan foretage.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier, som afspejler fire forskellige pris- og ambitionsniveauer. Alle serierne er designet til at give dig mest muligt for pengene, så du behøver bare at vælge det Argon-kabel, der matcher kvaliteten på dit anlæg.

WHITE: økonomiserien, som giver dig en fornuftig kabelløsning til lavest mulige pris. Her får du en kvalitet, som ligger væsentligt over producenternes medfølgende ”lakridssnøre”-kabler. For højttalerkablernes vedkommende får du et rigtigt hi-fi-alternativ til almindelig lysnetledning, som ikke er beregnet til dette formål.

RED: Her er der gjort mere ud af detaljerne, men stadig til en særdeles fornuftig pris. For eksempel er de fleste modeller udstyret med solide metalstik, som både ser bedre ud og er mere robuste end støbte plastikstik. Andre fordele kan være bedre afskærmning og mere avanceret isolering.

BLUE: Højkvalitets kabler, som vil få det bedste ud af et godt anlæg. Her får du f.eks. endnu bedre afskærmning, avanceret geometri, tykkere ledere og endnu bedre stik. Serien for dig, der vil forkæle dig selv og dit anlæg lidt ekstra.

BLACK: Topserien med masser af lækre og audiofile løsninger. Her møder du blandt andet forsølvede ledere, rhodium-belagte stik og tredobbelt afskærmning. Et kabel fra Black-serien kan leve op til niveauet i særdeles gode anlæg, og du behøver normalt kun at spekulere i andre løsninger, hvis du har et decideret high-end-system eller et specielt behov for at fintune klangen fra dit anlæg.

Tekniske specifikationer

  • Type: Minijack-til-minijack kabel
  • Tilslutning: Stereo-minijack
  • Ledermateriale: 99,99% rent OFC-kobber
  • Afskærmning: Enkelt
  • Længde: 0,5, 1 og 2 meter
  • Farve: Hvid
  • Afskærmning i OFC-kobber med 42 enkeltledere
  • Messingstik med forgyldte kontaktflader
  • Isolering i polyethylen

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning