HiFi Klubben

Gå til indhold
Tilbudstorvet Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

AudioQuest Cinnamon Koaxial kabel

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} AudioQuest Cinnamon Koaxial kabel

Cinnamon er et lækkert coaxialkabel, som vil give dig en støjsvag og uforvrænget overførsel af den digitale lyd fra f.eks. musikstreamer eller CD-afspiller. Du får forsølvet centerleder, gennemført kvalitet og flot finish. 

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påmindelse når varen er på lager
Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights AudioQuest Cinnamon – lækkert digitalt coaxialkabel i gennemført kvalitet

 • LGC-kobberledere forsølvet med 1,25% sølv
 • NDS-afskærmning (Noise Dissipation System) til eliminering af RF-støj
 • Dobbelt afskærmning i folie og forsølvet kobbervæv
 • Forgyldte kontaktflader
 • Stik udført i rent kobber

AudioQuest Cinnamon – lækkert digitalt coaxialkabel i gennemført kvalitet
Cinnamon er et lækkert og velkonstrueret coaxialkabel, som vil give dig en støjsvag og uforvrænget overførsel af den digitale lyd fra f.eks. din musikstreamer eller CD-afspiller. Den massive LGC-leder (Long Grain Copper) er kraftigere end i den mere økonomiske Forest-serie, og den er forsølvet med 1,25% sølv.

Den unikke AudioQuest NDS-afskærmning (Noise Dissipation System) beskytter den digitale datastrøm mod indstrålet RF-støj, og de solide metalstik har forgyldte kontaktflader. Et flot udført coaxialkabel til dig, der vil forkæle dit anlæg lidt ekstra.

AudioQuest Cinnamon coaxialkabel fås i længder fra 0,75 til 5 meter.

Produktbeskrivelse

AudioQuest coaxial digitalkabler – fire kabelserier til fire behov
Digitale coaxialkabler bruges ligesom optiske kabler til at føre det digitale lydsignal fra f.eks. musikstreamer eller CD-afspiller frem til din DAC, forstærker eller receiver. Den største udfordring for et coaxialkabel er at undgå udtværing og forvrængning af signalet i det digitale tidsdomæne, også kendt som jitterstøj.

Jitter er ødelæggende for mikrodetaljerne og dermed for det eftertragtede luftige og tredimensionelle lydbillede. AudioQuest designer deres coaxialkabler til at minimere forvrængning over en ekstremt bred båndbredde, så du får den fulde lydkvalitet på anlægget.

Du kan vælge mellem fire serier af coaxialkabler fra AudioQuest, som dækker hele spektret fra budgetklasse til meget ambitiøse systemer. Så der er garanteret også en løsning, der passer til dit behov og dit anlæg.

FOREST: Økonomiserien, som giver dig en højkvalitets kabelløsning til en fornuftig pris. Kablet er solidt og elegant udført, og lederne er udført i forsølvet højkvalitets LGC-kobber (Long Grain Copper), som har bedre elektriske egenskaber end det gængse iltfrie kobber (OFHC), som bruges i mange konkurrerende produkter. De forgyldte stik er også udført i rent kobber. En flot kabelløsning til anlæg i budgetklassen.

CINNAMON: Ligesom på Forest får du her en forsølvet LGC-leder, men sølvindholdet er øget til 1,25% for at opnå ekstra fine elektriske egenskaber dér, hvor signalet primært løber, nemlig på ledernes overflade. Skærmen er også forsølvet i modsætning til den fortinnede skærm i Forest-serien. Et lækkert kabel med flotte tekniske præstationer.

CARBON: Seriøst coaxialkabel med eksklusive detaljer, som løfter præstationerne op i den virkelig fornemme klasse. LGC-lederen er kraftigere, og sølvindholdet er firedoblet i forhold til den mere økonomiske Cinnamon-serie. Stikkene er forsølvet (Hanging-Silver), og du får en væsentlig mere avanceret udgave af NDS-systemet, som eliminerer indstrålet højfrekvent støj. Et kabel, som kan leve op til meget store udfordringer.

COFFEE: Her er du definitivt trådt ind i den audiofile klasse. Du får det unikke DBS-system, som via en 72V-spænding mætter isoleringen, så den ikke optager elektrisk energi fra selve signalet. Den massive leder er forsølvet med hele 10% sølv, og en overdådig 6-lags NDS-afskærmning (Noise Dissipation System) beskytter den digitale datastrøm mod RF-støj. Teknologi i verdensklasse til dig, som nægter at lade et kabel begrænse din lytteoplevelse!

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

 • Tilslutning : Stik i rent kobber med forgyldte kontaktflader
 • Ledermateriale : 24 AWG massiv forsølvet LGC-leder (1,25% sølv)
 • Afskærmning : Dobbelt (folie + forsølvet kobbervæv)
 • Kabel længde : 0,75 / 1,5 / 3 / 5 meter
 • Type : Coaxial digitalkabel
 • Farve : Sort/rød
 • Metal-baseret NDS (Noise-Dissipation System)
 • Hard-Cell skum isolering
 • OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

AudioQuest

AudioQuest er verdens førende leverandør af højkvalitets kabler til hi-fi og hjemmebio. Der findes en lækker AudioQuest-løsning til næsten ethvert formål, uanset om dine ambitioner siger budgetklasse eller ekstrem high-end!

 • Kabelteknologi i verdensklasse til hi-fi og hjemmebio
 • Enormt udvalg
 • Elegant og solidt design
 • Både kabler og hi-fi-tilbehør (inkl. DACs og hovedtelefoner)
 • Løsninger til både budgetklasse og ekstrem high-end 

Læs mere om AudioQuest

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her