HiFi Klubben

Gå til indhold
Tilbudstorvet Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

AudioQuest Carbon Optisk kabel

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} AudioQuest Carbon Optisk kabel

Carbon er et avanceret optisk digitalkabel med samme fibermateriale som den eksklusive Vodka-serie. Kablet har 19 optiske enkeltledere, som giver lav spredning og forvrængning af lyssignalet. Et kvalitetskabel til seriøse anlæg.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påmindelse når varen er på lager
Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights AudioQuest Carbon Optical – eksklusivt optisk digitalkabel til seriøse anlæg

 • Eksklusiv optisk fiber med 19 enkeltledere og lav spredning
 • Meget lav jitter-forvrængning
 • Præcisionspolerede endeflader på fiberen
 • Solidt og elegant design
 • Fås i længder fra 0,75 til 5 meter

Carbon er et avanceret optisk digitalkabel fra AudioQuest. Lederen er opbygget af 19 tynde optiske fibre i stedet for én, og denne konstruktion giver en langt mere præcis styring af LED-lyssignalet i kablet.

Den lave spredning minimerer udtværing og dermed forvrængning af det digitale signal. Her kan du trygt stole på, at selv de mindste detaljer i lyden når uskadt frem. En kvalitetsløsning til seriøse anlæg.

Carbon er et oplagt valg, hvis du for eksempel har et godt anlæg og bruger digital signaloverførsel mellem en trådløs musikstreamer (f.eks. Sonos, HEOS eller Bluesound) og forstærker/receiver. Eller hvis du har din CD-afspiller koblet til en ekstern DAC, alternativt en forstærker med digitale indgange.

I modsætning til digitale coaxial-kabler, som sender elektriske impulser, så overfører et optisk kabel signalet via LED-lysglimt. Det har den fordel, at signalet ikke forstyrres af udefra kommende støj, og der kan ikke opstå stelsløjfer som ved coaxial-kabler.

AudioQuest Carbon optisk digitalkabel fås i længder fra 0,75 til 5 meter.

Produktbeskrivelse

AudioQuest optiske digitalkabler – fire kabelserier til fire behov
Optiske digitalkabler fra AudioQuest kommer i fire serier, som afspejler fire forskellige pris- og ambitionsniveauer. Den væsentligeste forskel består i kvaliteten af den brugte optiske fiberleder. Det handler først og fremmest om at undgå spredning af lyset undervejs, da dette vil give unøjagtigheder i datastrømmen og stresse fejlretningskredsløbene i din forstærker eller receiver. En bedre fiberleder giver kort sagt færre fejl og dermed bedre lydkvalitet.

FOREST: Økonomiserien, som giver dig en fornuftig kabelløsning til en fornuftig pris. Kabel og stik er solidt og elegant udført, og den optiske fiber er af høj kvalitet, så der ikke sker mere spredning og tidsforskydning af signalet end højst nødvendigt. En flot kabelløsning til anlæg i budgetklassen.

CINNAMON: Samme grundlæggende løsning som i Forest-serien, men med en mere eksklusiv fiberleder, som reducerer spredning og forvrængning yderligere. Kablet til dig, der gerne vil forkæle dit anlæg lidt ekstra.

CARBON: I denne serie består den optiske leder ikke af én, men hele 19 tynde enkeltledere. Det betyder, at lyset bevæger sig i snævrere vinkler, hvilket minimerer spredning og forvrængning. En meget ambitiøs løsning, som også bruges i den eksklusive Vodka-serie.

VODKA: Her består den optiske leder af hele 217 ekstremt tynde enkeltledere. Lyset kan kun bevæge sig ind i den enkelte leder i en ekstremt snæver vinkel, og der er derfor langt mindre risiko for spredning og tidsforskydning af signalet. Et eksklusivt kabel, der kan leve op til kravene i selv meget dyre anlæg.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

 • Tilslutning : Toslink
 • Ledermateriale : Fiber med 19 enkeltledere
 • Kabel længde : 0,75 / 1,5 / 3 / 5 meter
 • Type : Optisk digitalkabel
 • Farve : Sort/grå
 • Eksklusiv optisk fiber med 19 enkeltledere
 • Præcisionspolerede fiberender
 • OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

AudioQuest

AudioQuest er verdens førende leverandør af højkvalitets kabler til hi-fi og hjemmebio. Der findes en lækker AudioQuest-løsning til næsten ethvert formål, uanset om dine ambitioner siger budgetklasse eller ekstrem high-end!

 • Kabelteknologi i verdensklasse til hi-fi og hjemmebio
 • Enormt udvalg
 • Elegant og solidt design
 • Både kabler og hi-fi-tilbehør (inkl. DACs og hovedtelefoner)
 • Løsninger til både budgetklasse og ekstrem high-end 

Læs mere om AudioQuest

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her