Gå til indhold
Jabra Jabra ELITE ACTIVE 75T + Mophie Wireless Charger In-ear høretelefoner In-ear høretelefoner

JabraELITE ACTIVE 75T + Mophie Wireless ChargerIn-ear høretelefoner

Nyd din sport og træning med fuld trådløs frihed og fed lyd lige i øregangen. De klarer vind og vejr og ladeetuiet kan oplades trådløst.
System1.998,-
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Jabra Elite Active 75t Wireless Charging – lækre, robuste og velspillende True Wireless in-ear høretelefoner til sport og træning med trådløs opladning

Elite Active 75t WLC er smarte True Wireless høretelefoner, som er perfekt designet til en aktiv livsstil med sport og træning. De klarer næsten alt, hvad du kan finde på at udsætte dem for af vand, sved og støv, i hvert fald så længe du ikke tilbringer flere timer på bunden af en pool.

Pasformen med de nyudviklede gummiørestykker er uovertruffen, og når først propperne sidder rigtigt i din øregang, får du en imponerende lydkvalitet med dyb og lækker bas, samtidig med at du er effektivt isoleret imod støj fra omgivelserne. Jabra er selv så stolte af denne detalje, at de har døbt den PNC – Passive Noise Cancellation.

Du kan oplade etuiet trådløst via en valgfri Qi-oplader, som du måske allerede har liggende til din telefon. Ellers kan den købes separat for små penge. Bare læg etuiet oven på opladningspladen – så tanker du strøm på batteriet helt automatisk. Du kan også lade via det medfølgende USB-kabel, hvis du foretrækker det.

Fed musik dagen lang

Du kan høre musik i op til 7,5 timer på en opladning, og via det medfølgende ladeetui kan du tanke strøm til yderligere 20,5 timer. Løber du alligevel tør for strøm, kan du med 15 minutters hurtigopladning få 60 minutters batteritid. Etuiet fylder næsten ingenting, så du kan nemt have det med i lommen. Her har du virkelig et par komfortable og diskrete høretelefoner, du kan bruge hele dagen.

Jabra Elite Active 75t WLC fås med finish i Grey (mørk grå). Ørestykker i forskellige størrelser, ladeetui og USB-C-ladekabel medfølger.

Systemet indeholder:

Flere billeder af Jabra ELITE ACTIVE 75T + Mophie Wireless Charger

Jabra Jabra ELITE ACTIVE 75T + Mophie Wireless Charger In-ear høretelefoner In-ear høretelefoner

Highlights

  • Meget velegnet til sport og træning
  • Støvbeskyttet og vandtæt (IP57)
  • Fremragende pasform med supereffektiv passiv støjdæmpning
  • 7,5 timers spilletid (28 timer med ladeetui)
  • Smart ladeetui med trådløs opladning