Gå til indhold

Röyksopp sagde farvel til albumformatet med sine fans

HIFI SCENEN TALKS
RÖYKSOPP

Hi-Fi Scenen havde ved en eksklusiv lyttesession som de første premiere på Röyksopps sidste album, ’The Inevitable End’, på et Steinway Lyngdorf anlæg i verdensklasse. Se video fra arrangementet her.

Hi-Fi Scenen, der har præsenteret en række nordiske musikere og bands på hi-fi-anlæg i verdensklasse, bød Röyksopp og duoens fans indenfor til en eksklusiv forpremiere og lyttesession på ’The Inevitable End’ den 3. november 2014 i på Uhørt i Oslo.

Under arrangementet fik gæsterne mulighed for at høre og møde Röyksopp, der den 11. november 2014 udgav deres sidste album. ’The Inevitable End’ blev spillet for første gang for publikum en uge før udgivelsen på et Steinway Lyngdorf system for at give publikum en ultimativ lytteoplevelse, hvor albummets mange detaljer trådte frem. Og dette blev i den grad indfriet! Oplev en del af stemningen i videoen øverst i denne artikel.

Efter lyttesessionen blev Torbjørn Brundtland og Svein Berge fra Röyksopp interviewet af Martin Bjørnersen, der er musikekspert og journalist hos Morgenbladet, omkring tilblivelsen af albummet, og hvordan de to lydtroldmænd arbejder med deres enestående lyd – Du kan opleve interviewet i sin helhed ovenfor.

Foto: Johannes Granseth

Röysopp har forud for udgivelsen af ’The Inevitable End’ annonceret et utvetydigt farvel til albumformatet, og deres fremtidige karriere består af musik i andre udgivelsesformater. Arrangementet på Hi-Fi Scenen var derfor sidste mulighed for fans for at opleve Röyksopp i intim samtale omkring netop albumformatet og produktionen omkring det.

“Vi er begejstrede over at kunne premiere et så stort og vigtigt band som Röyksopp på Hi-Fi Scenen og det var i sandhed en aften, hvor bandets detaljerigdom fik lov til at stå uforstyrret frem for publikum,”
siger Martin Kjær Skou, sponsorchef for Hi-Fi Klubben.

 ‘The Inevitable End’ udkom på Warner Music 11. november 2014. 

Om Hi-Fi Scenen

Hi-Fi Scenen er et musikoplevelseskoncept udviklet i af Hi-Fi Klubben. I 2013 premierede Trentemøller sit album ‘Lost’ i Koncerthuset i København og Efterklang præsenterede albummet ‘Piramida’ ved et proppet arrangement i Vega, København. Den legendariske, svenske hiphop-gruppe, Looptroop Rockers lod fans høre deres ‘Mitt hjärta är en bomb’ som de første på Hi-Fi Scenen under Öresundsfestival i Malmø, og Led Zeppelins remasterede albums blev introduceret synkront ved en lyttesession i de tre nordiske hovedstæder Oslo, Stockholm og København i maj 2014.