Gå til indhold

HIFI SCENEN TALKS
KONKHRA

Den danske metalscenes ’grand old men’ tog publikum igennem højdepunkterne i deres 25 år lange karriere til en unik lytte-session med Hi-Fi Scenen på Copenhell.
Det mest karakteristiske ved vores lyd er nok en kombination af higain guitarlyd, max tons på trommer og en vokal, som ligger længst muligt fra skønsang.

Ekstremmetal-bandet Konkhra har huseret på den danske metalscene i over 25 år. Med ni studiealbums, foruden flere ep’er og demo-udgivelser, har bandet et stærkt bagkatalog, der ikke kun udgør bandets musikalske dna, men også en masse gode historier fra studiet, øvelokalet og landevejen.

Hi-Fi Scenens event med Konkhra på Copenhell var et nedslag i en række af deres numre, udvalgt af bandet selv, som blev afspillet under de bedste lydforhold.  

Det bliver en sjov event med et overblik over de sidste 25 års udgivelser - og endda afspillet på måske verdens fedeste hi-fi anlæg. Det glæder vi os til!

Udover Hi-Fi Scenens session spillede Konkhra live på Copenhell torsdag den 18. juni.

Det er en stor ting for os, at skulle spille på Copenhell. En festival kun for metal i vores hjemby er jo absolut genialt, og at være en del at det, er en stor ære.