Gå til indhold

Vi har mødt legenden i et eksklusivt interview

HIFI SCENEN TALKS
JEAN-MICHEL JARRE

Mød legenden Jean-Michel Jarre i Hi-Fi Scenens eksklusive interview, hvor han fortæller om, hvordan han arbejder i sit studie, og hvordan han gennem sin 40 år lange musikalske karriere har kunnet blive ved med at lade sig fascinere af lyd.

Jarres kommende album 'Electronica 1: The Time Machine' består af 16 unikke samarbejder med en række anerkendte musikere, der blandt andre tæller navne som M83, Little Boots, Tangerine Dream, Gesaffelstein og 3D fra Massive Attack.

Jeg har villet fortælle denne historie i et stykke tid: Den elektroniske musiks historie set ud fra mit synspunkt og erfaring, fra dengang jeg startede og til i dag.

"Derfor ville jeg samarbejde med kunstnere, som direkte eller indirekte er knyttet til den scene, som jeg over de sidste fire årtier har lavet musik til. Jeg ville samarbejde med folk, som jeg beundrer for deres enestående bidrag til vores genre, som repræsenterer en kilde til inspiration for mig, men som også har en øjeblikkeligt genkendelig lyd. I begyndelsen havde jeg ikke nogen ide om, hvordan dette projekt ville udvikle sig. Men jeg var glad for, at de alle takkede ja til min invitation", foræller Jean-Michel Jarre.