Gå til indhold

HIFI SCENEN TALKS
HULDRE

Siden Huldre udgav deres debutalbum ’Intet Menneskebarn’ i 2012, er bandet blevet fremhævet for deres unikke lyd, hvor den nordiske folkemusik blandes med hårde riffs, fløjte og en elegant vokal.

"Det mest karakteristiske ved vores lyd er uden tvivl Nannas vokal, samt den "mærkelige" instrumentering. Blandingen af den folkemusikalske tradition og den gamle metal giver I sig selv en overordnet unik lyd som gør, at man altid kan høre, det er Huldre, der spiller".

Til Huldres session med Hi-Fi Scenen oplevede publikum musikken på et Steinway Lyngdorf S-Series anlæg, og her dykkede de ned i albummet ’Intet Menneskebarn’, folkmetal-genren og deres inspirationer.

Inden Hi-Fi Scenen med Huldre udtalte bandet:

"Vi er selv meget spændte på at høre det på det anlæg. Vi håber, det giver et indblik I alle de detaljer, der gemmer sig I vores lydbillede. Detaljer som måske ikke altid fremstår lige tydeligt på de mere gængse anlæg - eller live for den sags skyld. Det er vores erfaring at oplevelsen kan variere meget baseret på det tilgængelige anlæg, så vi glæder os til at høre hvordan det egentlig lyder på et high-end anlæg".

"Vi glæder os allermest til at spille for en masse vidunderlige mennesker, så åndsvagt som det måske lyder. Det bliver en sand fest, og så er det endda sommersolhverv og treårs-dag for vores pladerelease, og det glæder vi os selvfølgelig til at fejre på Copenhell".

Udover Hi-Fi Scenens session spillede Huldre live på Copenhell lørdag den 20. juni.