Gå til indhold

Det ultimative trådløse hi-fi system

Bowers & Wilkins
Formation

Formation fra Bowers & Wilkins er et gennembrud inden for trådløs hi-fi. Et eksklusivt musiksystem, der giver dig alle de trådløse muligheder med kompromisløs lydkvalitet og i et enestående originalt og lækkert design. Den nye reference!

Lige siden de første trådløse hi-fi-systemer kom på markedet har du været nødt til at gå på kompromis med enten lydkvalitet, brugervenlighed eller design for at opnå det ypperste. Med Formation-systemet fra Bowers & Wilkins kan du glemme spekulationerne – her er endelig en musikløsning i den eksklusive luksusklasse, som giver dig det hele på én gang:

  • Unikt design med finish i verdensklasse
  • Suveræn brugervenlighed
  • Multirum med perfekt synkronisering
  • Superstabilt netværk
  • Løsninger til både fuld hi-fi-stereo og TV-lyd
  • Kan kombineres med dit nuværende anlæg
  • Audiofil lyd i 24-bit HD-opløsning

Formation er kort sagt det trådløse musiksystem, som giver dig et enestående alternativ, hvis du vil have det bedste af det bedste. Her kombineres den legendariske Bowers & Wilkins lydkvalitet med et fantastisk design og det nyeste inden for banebrydende trådløs teknologi. I hjertet af ethvert Formation produkt ligger et skræddersyet trådløst audiosystem, som er udviklet helt fra bunden af Bowers & Wilkins. En platform, som vil danne grundlag for endnu flere suveræne Formation produkter i fremtiden.

Formation Wedge – trådløs højtaler i suveræn kvalitet

Formation Wedge er en trådløs højtaler med kvalitet, design og finish på et niveau, du aldrig har oplevet før. Den fylder selv større rum med vellyd uden samtidig at fylde det med anlæg, og det unikke design fås både i sort/valnød og sølv/hvid, så du kan opnå et optimalt visuelt udtryk i selv det mest eksklusive boligmiljø. Den dedikerede FST-mellemtone og det elegant formpressede bagkabinet i træ er løsninger hentet direkte fra B&W’s legendariske 800-serie.

Formation Bar – en ny verden i TV-lyd

Med Formation Bar kan du på én gang få den helt lækre lyd til dit TV og alle de fantastiske trådløse Formation-muligheder. Hele ni indbyggede enheder inklusive dedikeret centerkanal arbejder sammen om at gøre både TV-lyd, filmlyd og musik til en eksklusiv oplevelse, og designet sætter helt nye standarder for soundbar-kategorien. Dette er ikke bare en firkantet planke som andre soundbarer – det er et eksklusivt stykke brugskunst, som vil berige dit boligmiljø også på det visuelle plan.

Formation Bass – fyld stuen med trådløs dybbas

Formation Bass er en enestående elegant trådløs subwoofer, som vil tilføre fylde og råstyrke til både musik, filmlyd, TV og gaming, uanset om du bruger den sammen med Formation Duo, Formation Wedge eller Formation Bar. Dobbelte ryg-mod-ryg-enheder og Dynamic EQ får Formation Bass til at yde det utrolige, og både placering og opsætning er helt ukompliceret.

Formation Duo – de ægte trådløse hi-fi-stereohøjtalere

Nu kan du for første gang få den helt ægte Bowers & Wilkins high-end oplevelse fra et trådløst højtalersæt. Formation Duo er et helt nyt højtalerdesign, som tager en perlerække af avancerede B&W-teknologier og placerer dem i et elegant Matrix-afstivet kabinet inspireret af 800-serien. Hele 2 x 125 indbyggede watt i hver højtaler, trådløse state-of-the-art løsninger og suveræn brugervenlighed gør Formation Duo til en ultimativ musikløsning. Sort eller hvid finish.

Formation Audio – trådløs luksus til dit eksisterende anlæg

Elsker du dit nuværende anlæg eller dine højtalere? Denne audiofile trådløse multirums-musikstreamer kan gøre det hele til en del af Formation-familien. Du får trådløs streaming i verdensklasse på anlægget, og du kan tilslutte CD, pladespiller eller andre musikkilder og sende lyden trådløst til Formation-højtalere i andre rum. Kompromisløst multirum fra Bowers & Wilkins!

Bowers & Wilkins Formation er den nye reference for trådløse musiksystemer – oplev det i HiFi Klubben!