Gå til indhold

ELEGANT HI-FI
TIL ET SMUKT HJEM

Selvom du drømmer om god lyd, behøver du ikke gå på kompromis med din indretning. I HiFi Klubben finder du løsninger, der kombinerer smarte og kompakte anlæg med høj lydkvalitet og lækkert design. Du kan sagtens få et lækkert hi-fi-anlæg til en fornuftig pris, men du kan også gå all-in og vælge den vildeste luksus. 

1. DET PRISVENLIGE HI-FI ANLÆG

Denon CEOL er et kompakt og lækkert streaming minianlæg med indbygget HEOS multirum, flot hi-fi lyd, CD, FM og tilslutninger som på et traditionelt anlæg. Sammen med de velspillende og superkompakte SPEKTOR 1 højtalere fra DALI får du et komplet og stilrent stereo hi-fi-anlæg, der næsten ingenting fylder i din reol.
Se systemet her

2. DET ELEGANTE HI-FI ANLÆG

PMA-150H er et superkompakt minianlæg i flot aluminiumsfinish med fremragende hi-fi-lyd og indbygget HEOS multirum. Giv det et par OPTICON 2 kompakthøjtalere fra DALI – så har du et elegant, fleksibelt og yderst velspillende stereoanlæg, som vil pynte i enhver stue. Matchende CD-afspiller kan købes separat.
Se systemet her

3. DET EKSKLUSIVE HI-FI ANLÆG

NAD M10 er et kompakt og eksklusivt streaming anlæg med lydkvalitet i kompromisløs high-end kvalitet. Du får indbygget Bluesound multirum og fantastisk flot finish i metal og glas, inkl. stort touchdisplay i farver. Sammen med et par 707 S2 fra Bowers & Wilkins har du et fuldblods hi-fi-anlæg, som både kæler for dine ører og din boligindretning.
Se systemet her

GIV DIT ANLÆG ET FLOT HI-FI MØBEL

unnu er et funktionelt hi-fi-møbel med finish i topklassen. Dit anlæg bliver præsenteret fra sin bedste side eller du kan skjule det bagved elegante stoflåger, så du kan nøjes med at nyde den flotte lyd. Med et utal af kombinationsmuligheder kan du altid finde en løsning, der både passer til din indretning og dit anlæg.
Se alle produkter fra unnu her