HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

AudioQuest Dragonfly RED + Apple Lightning USB adapter

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /System
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest Dragonfly RED + Apple Lightning USB adapter

Billeder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Bærbar hovedtelefonforstærker med batteridrift til Iphone. Inkluderet USB til Lightning adapter.

DragonFly Red er en genial mobil D/A-konverter (DAC), som kan løfte lyden fra din smartphone eller PC/Mac op til nye højder på en god hovedtelefon. På trods af, at den ikke er større end en almindelig USB-nøgle, er DragonFly Red spækket til bristepunktet med avanceret digital teknologi. Og den præsterer en lydkvalitet, som med garanti vil gøre den til dine hovedtelefoners nye bedste ven, uanset om du lytter derhjemme eller på farten.

I forhold til den mere økonomiske Black-version er DragonFly Red udstyret med en avanceret 64-bit digital volumenkontrol, som sikrer en helt suveræn klar og støjfri gengivelse. Det maksimale output er også næsten dobbelt så højt som på Black, hvilket er til stor gavn for dynamikken og samtidig gør det muligt at udnytte selv tungtdrevne high-end hovedtelefoner.

 Læs mere om AudioQuest DragonFly Red her

Læs mere om Apple Lightning usb-adapter kabel her

OBS: Vær opmærksom på, at DragonFly Red skal tilsluttes din smartphone/tablet via USB-kabel, som købes separat. For Android (4.1 eller nyere) skal du bruge et Micro USB-til-hun-USB-A kabel, der understøtter OTG (on-the-go). Din smartphone/tablet skal også understøtte OTG. Apple iOS-brugere skal bruge et originalt Apple Lightning adapterkabel (MD821AM). Andre eller uoriginale kabeltyper vil ikke fungere til iOS.

OBS(2): En del Android-producenter mangler stadig at lancere drivere, som tillader DragonFly Red at fungere sammen med alle deres smartphones. Hvis du vil være helt sikker på, at DragonFly Red fungerer sammen med dit Android-device, anbefaler vi at afprøve kombinationen i vores butik. Apple iOS-devices er ikke berørt af dette problem.

DragonFly Red fås i rød finish.

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.