HiFi Klubben

Gå til indhold

Comply Ear Tips skumpropper

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Comply Ear Tips skumpropper

Comply-skumpropper forbedrer både lyd og komfort på din in-ear-hovedtelefon. De former sig præcist og behageligt efter din øregang, sidder helt tæt og falder aldrig ud. Det betyder bedre bas og maksimal isolering imod støj, f.eks. på rejse.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /Sæt

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påmindelse når varen er på lager
Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Comply Ear Tips – en genial opgradering til din in-ear-hovedtelefon

Ear Tips er løse ørestykker, som kan erstatte de medfølgende gummi- eller silikone-ørestykker på din in-ear-hovedtelefon. De er udført i det unikke Comply memory-skum, som former sig efter din øregang, og det giver dig en hel stribe fordele:

–De falder ikke ud.

–Du får meget bedre bas på grund af den suveræne tilpasning til øregangen.

–Du kan lytte i meget længere tid uden træthed eller irritation.

–Du får maksimal isolering imod støj – alle tiders til rejsebrug.

Comply Ear Tips får din in-ear-hovedtelefon til at yde maksimalt uanset model. T400 passer til langt de fleste af Hi-Fi Klubbens in-ear-modeller, men ellers spørg os eller tjek guiden på www.complyfoam.com

(Comply T200 passer til NAD HP20 og Sennheiser CX 685 og OCX 685i Sport. Sennheiser MX 685 og 685i kan ikke anvendes med Comply skumpropper.)

Produktbeskrivelse

Comply skum – et unikt materiale med utallige fordele 
Teknologien bag Comply-skummet stammer helt tilbage fra 80’erne, hvor et forskerhold hos 3M, ledet af biokemikeren Bob Oliveira, udviklede grundlaget for materialet. I 1990 købte Oliveira teknologien og grundlagde sit eget firma Hearing Components. 

Efter årelangt arbejde og yderligere forskning kom hans team op med Comply-materialet, som er helt ideelt til in-ear-ørepropper. Firmaet har også en ganske stor pro-afdeling, som laver specialprodukter til blandt andet politi og militær. Det er med til at understrege, at Comply er langt mere end bare skumgummi – det er et højteknologisk materiale, som løser sin helt specielle opgave til perfektion. 

Tekniske specifikationer

  • Gummi-ørestykker til in-ear-hovedtelefoner 
  • Udført i Comply-skum 
  • Sælges i sæt a 3 par (samme størrelse - medium) 

Ear Tips i test

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her