Gå til indhold

Adidas høretelefoner

  0 produkter
  0 produkter
   Der blev ikke fundet nogen resultater for de valgte filtre.

   Innovativt design og god kvalitet

   Adidas høretelefoner er lavet ud fra de samme grundprincipper som mærkets andre populære sportsprodukter: innovativt design, god kvalitet og behagelig komfort. Og i deres høretelefoner er der selvfølgelig en uovertruffen lydkvalitet.

   I stil med mærkets andre produkter er høretelefonerne også udtænkt i sportsbaner, så de passer perfekt til hele processen fra opvarmning, gennem din træning og helt til afkølingen bagefter. Derudover er de med deres sofistikerede design også fine til dagligdagen, hvis du kan lide et sporty look uden for træningslokalerne.

   Adidas høretelefoner findes som små in-ear høretelefoner, hvor de to ørepropper er forbundet af et nakkekabel, og de lidt større on-ear høretelefoner, hvor kopperne er beklædt med blødt stof. De sporty undertoner ikke til at overse: nakkekablet i in-ear høretelefonerne er udformet, så det ligner snørebånd og stofbeklædningen på on-ear modellerne giver et råt og sporty udtryk. De er derfor et godt valg, uanset om du skal bruge dem til træning, eller du bare kan lide en sporty stil i hverdagen.

   Adidas høretelefoner til løb

   Adidas laver som nævnt høretelefoner til sport, eller som i hvert fald er ideelle til en aktiv livsstil. Så hvis du er ude efter et par høretelefoner til din træning, kan du roligt kigge efter et par Adidas høretelefoner til løb eller anden fysisk udfoldelse.

   De små earbuds med nakkekabel er særligt populære løb. De sidder godt inde i øret, og nakkekablet giver dig en ekstra sikkerhed, så du ikke føler dig begrænset i din træning. Du får fuld fleksibilitet, når der ikke sidder en bøjle hen over hovedet på dig, og du kan forbinde høretelefonerne trådløst til din smartphone.

   Adidas høretelefoner til løb og sport er desuden svedafvisende, så du kan give den fuld gas uden at bekymre dig om, hvorvidt de kan klare mosten. På modellerne med ørekopper kan du desuden tage betrækket af og vaske det i vaskemaskinen, så de hele tiden føles så gode som nye, og du ikke skal plages af en sur svedlugt med tiden.
   Adidas er eksperter inden for sportsverdenen, så du kan roligt gå efter et sæt af deres høretelefoner, hvis du er på udkig efter en trofast træningsmakker.

   Adidas headset

   Adidas høretelefoner har indbyggede mikrofoner, så du kan foretage opkald, når du har dem på. Det er praktisk, hvis du bruger dit Adidas headset til træning, så du kan fortsætte løbeturen, hvis nogen ringer, eller klare opkaldet til din mor, mens du går en tur. Et Adidas headset er dog også ideelt, hvis du bruger det på kontoret, så du kan tale i telefon med kunder, mens du har hænderne fri til at arbejde ved computeren, skrive noter og lignende.

   Adidas Bluetooth headset

   Adidas headset forbindes trådløst via Bluetooth, som er den mest almindelige trådløse tilslutning. Det er nemt og fleksibelt, da du kan bruge alt fra smartphone og tablet til computer og TV sammen med dit Adidas headset – så længe der er Bluetooth, og det er slået til, kan du lynhurtigt oprette forbindelse mellem de to enheder. Du behøver heller ikke tænke på batteritiden, da de – alt efter modellen – kan holde strøm i op til 40 timer, så du roligt kan tage på tur med god musik i ørerne.

   Fede Adidas hovedtelefoner i HiFi Klubben

   Adidas hovedtelefoner er lavet i lækre materialer, der er designet og udvalgt specielt til at passe til dine Adidas sneakers eller andre Adidas produkter – fra ørekoppernes bløde tekstiler til nakkekablet, der forbinder de separate earbuds. Hvis du vælger et par Adidas in-ear høretelefoner, får du desuden flere størrelser af både ørepropper og vinger, så du kan finde en kombination, der sikrer dig den bedst mulige pasform.

   Bestil dine nye Adidas høretelefoner allerede i dag, eller kom ind i en af vores butikker, så du kan teste de forskellige modeller, inden du beslutter dig. Hvis du har spørgsmål til Adidas hovedtelefoner eller andre produkter i HiFi Klubben, står vores dygtige medarbejdere klar med svarene.

   Se flere høretelefoner