HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Black Friday Prisgaranti

Du kan trygt handle allerede i dag ->

Bowers & Wilkins CWM652 Indbygningshøjtaler

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins CWM652 Indbygningshøjtaler

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

CWM652 er en kompakt og avanceret 5” tovejs in-wall-højttaler, som kan fylde et almindeligt lytterum med lyd af meget høj kvalitet. Du får bl.a. bas/mellemtone-enhed i Kevlar, Nautilus-ladet diskant samt supernem montering. En ægte allrounder.

B&W CWM652 – stærk og kompakt 5” in-wall-højttaler med avanceret teknik
CWM652 er en avanceret 5” tovejs in-wall-højttaler, som kan fylde et almindeligt lytterum med lyd af meget høj kvalitet. Bortset fra de mere kompakte mål minder den meget om den dyrere 6” model CWM664. I CWM652 er magnetsystemet endda ekstra kraftigt med en diameter på hele 100 mm til gavn for både præcision og dynamik. I kombination med den eksklusive Nautilus-ladede aluminiumsdiskant kan du se frem til meget flotte lydoplevelser, uanset om der står musik eller filmlyd på menuen.

CWM652 er en ægte allrounder til alle de steder, hvor du stiller høje krav til lyden, men ikke har behov for de helt store lydtryk. Alt efter behov kan du bruge den alene eller i kombination med andre indbygningshøjttalere fra B&W, f.eks. i hjemmebiografen.

Avancerede B&W-løsninger sikrer flot lydkvalitet
Den fyldige og dynamiske lyd fra CWM652 skyldes ikke mindst 5” bas/mellemtone-enheden med membran i vævet Kevlar og solidt støbt chassis. Disse avancerede løsninger finder du også i en lang række af B&W’s traditionelle højttalere.

CWM652 er også udstyret med en eksklusiv dome-diskant med aluminiumsmembran. Det unikke Nautilus-rør, som er monteret bag på diskanten, er en teknologi, som er hentet direkte fra B&W’s high-end serier. Røret virker i princippet som et omvendt horn, der kvæler al den uønskede energi fra membranens bagside. Resultatet er en usædvanlig  ren og velopløst gengivelse af de højeste frekvenser. Med tretrins regulering af diskantniveauet kan du fintrimme lydbilledet til dit lytterum.

Usædvanlig nem montering uden værktøj
CWM652 er usædvanlig nem at montere. Når først udskæringshullet er lavet, kan du pakke værktøjskassen væk og ordne resten med de bare næver. Med B&W’s smarte QuickDog-system starter du med at fastgøre den separate monteringsramme i væggen ved hjælp af fjederbelastede klemmer. Herefter putter du kabelenderne i de to klemterminaler og klikker selve højttaleren på plads. Til slut sætter du den magnetiske frontgrill på. Hele operationen er overstået i løbet af få øjeblikke, og du har konstant begge hænder fri til opgaven. Nemmere kan det næsten ikke blive.

Den elegante og supertynde kant omkring højttaleren stikker kun 4 mm ud fra overfladen, så højttaleren er næsten usynlig, når først den er monteret. Grillen kan selvfølgelig overmales i den farve, du måtte ønske dig.

Hvis du har brug for en ”backbox” til CWM652, for eksempel af hensyn til lyd- eller brandisolering, kan denne købes som ekstraudstyr. I langt de fleste tilfælde er backboxen dog ikke nødvendig.

Se artiklen ”Hvornår skal jeg bruge en backbox?”

Se tekniske tegninger her

Tekniske specifikationer

 • Kategori : 2-vejs højttaler til indbygning i væg
 • Diskant : 1” Nautilus-ladet aluminiumsdome
 • Bas : 5” vævet Kevlar
 • Frekvensområde (-6dB) : 54-50.000 Hz
 • Impedans : 8 ohm (4,5 ohm min.)
 • Følsomhed : 86 dB
 • Farve : Mat hvid (kan overmales)
 • Størrelse : 19,1 x 26,4 cm (BxH)
 • 30 mm svingspole
 • 100 mm magnetsystem
 • QuickDog-montering
 • Monteringshul: 15,3 x 22,8 cm (BxH)
 • Minimum dybde bag højttaler (målt fra monteringsoverflade): 9,5 cm
 • Fremspring fra overflade: 4 mm
 • Backbox (BB 6W) fås som ekstraudstyr

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning