HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Black Friday Prisgaranti

Du kan trygt handle allerede i dag ->

Bowers & Wilkins CCM7.4 Lofthøjtaler

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins CCM7.4 Lofthøjtaler

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

CCM7.4 er en eksklusiv tovejs lofthøjttaler, som kan tilfredsstille selv meget kræsne ører. Med hele to stærke 5” enheder, Nautilus-ladet diskant og avancerede løsninger overalt kan du se frem til at nyde både musik og filmlyd i meget høj kvalitet. 

B&W CCM7.4 – tovejs lofthøjttaler for kræsne brugere
CCM7.4 er en eksklusiv tovejs lofthøjttaler, som kan tilfredsstille selv meget kræsne ører. Den er bestykket med to solide 5" enheder og en højkvalitets Nautilus-ladet diskant. Både lydkvalitet og tekniske løsninger er på et mærkbart højere niveau end i den billigere CCM6-serie, og med den integrerede backbox får du problemfri montering under alle forhold.

Uanset om du lytter til musik eller filmlyd, vil CCM7.4 give dig præstationer og råstyrke, som kan hamle op med mange fine højttalere i traditionelt design. Hvis du vil have indbygningslyd i topkvalitet overalt i huset, vil CCM7.4 være en fremragende løsning. Du kan for eksempel montere den i loftet over spisebordet eller i soveværelset og glæde dig i årevis over den enestående rene, luftige og dynamiske lyd.

Audiofil filmlyd i loftet
Med den unikke 45 grader vinkling af enhederne har du en reel mulighed for at indrette en komplet højkvalitets hjemmebiograf udelukkende med skjulte lofthøjttalere. Et perfekt alternativ, hvis beton, glas eller andre forhindringer gør det umuligt at indbygge højttalerne i væggen. Og hvis du alligevel skal igennem hele arbejdet med at planlægge og udføre en indbygningsløsning, hvorfor så ikke få det maksimale ud af det?

Eksklusive B&W-løsninger sikrer lyd i særklasse
Den fyldige og dynamiske lyd fra CCM7.4 skyldes ikke mindst de to 5" bas/mellemtone-enheder med Kevlar/papir-membran og solidt støbt chassis. Disse enheder er af samme type som dem, der sidder i B&W's anmelderroste CM-serie, og det siger i sig selv en del om kvaliteten. Med denne bestykning har CCM7.4 råstyrke nok til at fylde en almindelig stue med lyd af meget høj kvalitet.

Det unikke Nautilus-rør, som er monteret bag på softdome-diskanten, er en teknologi, som er hentet direkte fra B&W's high-end serier, er. Røret virker i princippet som et omvendt horn, der er fyldt med lydabsorberende materiale. På den måde kvæles al den uønskede energi fra membranens bagside, som ellers kunne have farvet gengivelsen af de højeste frekvenser.

Og det stopper ikke her. Delefiltrene i CCM/CWM7-højttalerne er bestykket med ultra-high-end Mundorf Supreme kapacitorer, og den integrerede backbox er afstivet efter B&W's eksklusive Matrix-princip, som eliminerer "kabinetlyd". B&W har valgt at bruge backbox på CCM7.4 for at få den helt optimale klang og eliminere den ukontrollable indflydelse fra rummet bagved højttaleren. Det betyder samtidig, at du uden problemer kan montere højttaleren i ethvert loft, der tillader den dybe backbox.

Læs evt. artiklen "Hvornår skal jeg bruge en backbox?"

Se tekniske tegninger her

Tekniske specifikationer

  • Kategori : 2-vejs højttaler til indbygning i loft
  • Diskant : 1” Nautilus-ladet softdome
  • Bas : 2 x 5” vævet Kevlar/papir
  • Frekvensområde (-6dB) : 52-28.000 Hz
  • Impedans : 8 ohm (6,5 ohm min.)
  • Følsomhed : 88,5 dB
  • Farve : Mat hvid (kan overmales)
  • Størrelse : 35,5 x 35,5 cm (BxH)

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning