HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Black Friday Prisgaranti

Du kan trygt handle allerede i dag ->

Bowers & Wilkins CCM663SR Lofthøjtaler

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins CCM663SR Lofthøjtaler

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

CCM663SR er en 6” tovejs lofthøjttaler, som kan give dig et fuldt stereosignal fra én højttaler. Det gør den ideel til små rum som f.eks. køkken og badeværelse. De to diskanter gør den også ekstra velegnet som side/baghøjttaler i hjemmebiografen.

B&W CCM663SR – 6" lofthøjttaler med fuld stereolyd
CCM663SR er en 6" tovejs lofthøjttaler, som via dobbelt svingspole og dobbelt diskant kan give dig et fuldt stereosignal fra én højttaler. Det gør den ideel til alle de formål, hvor du vil have baggrundsmusik i høj kvalitet uden at installere flere højttalere end allerhøjst nødvendigt, f.eks. i køkken eller badeværelse. CCM663SR er også en praktisk løsning i meget aflange rum, hvor det ellers kan være svært at opnå en jævn spredning af lyden.

I forhold til den billigere CCM664SR er der i CCM663SR brugt eksklusive tekniske løsninger, hvilket giver en overraskende fin lydkvalitet for en højttaler af denne type. Bas/mellemtone-enheden har støbt chassis og membran i flettet Kevlar ligesom en lang række af B&W's traditionelle højttalere, og magnetsystemet er også væsentlig kraftigere end i den billigere model.

Perfekt som side/baghøjttaler i hjemmebiografen
Til hjemmebio-brug er CCM663SR udstyret med en stereo/surround-omskifter på bagsiden, som gør den ekstra velegnet som side/baghøjttaler. I surround-indstillingen tilslutter du én lydkanal, hvorefter de høje frekvenser fordeles på de to diskantenheder til en diffus spredning, som øger fornemmelsen af rum i filmlyden. Dette dipol-princip bruges også i B&W's specialhøjttalere til hjemmebio, men med CCM663SR kan du gemme højttaleren væk i loftet og stadig få et ekstra flot lydmæssigt resultat.

Usædvanlig nem montering uden værktøj
CCM663SR er usædvanlig nem at montere i loftet. Når først udskæringshullet er lavet, kan du pakke værktøjskassen væk og ordne resten med de bare næver. Med B&W's smarte QuickDog-system starter du med at fastgøre den separate monteringsramme i loftet ved hjælp af fjederbelastede klemmer. Herefter putter du kabelenderne i klemterminalerne og klikker selve højttaleren på plads. Til slut sætter du den magnetiske frontgrill på. Hele operationen er overstået i løbet af få øjeblikke, og du har konstant begge hænder fri til opgaven. Nemmere kan det næsten ikke blive.

Den elegante og supertynde kant omkring højttaleren stikker kun 4 mm ud fra overfladen, så højttaleren er næsten usynlig, når først den er monteret. Grillen kan selvfølgelig overmales i den farve, du måtte ønske dig.

Kvadratisk frontgrill og backbox som ekstraudstyr
Som en smart finesse kan den runde standard-frontgrill udskiftes til en kvadratisk udgave (købes separat), hvis du skulle ønske det af indretningsmæssige grunde. Du behøver ikke at skære et nyt hul i loftet – du skal bare klikke den medfølgende kvadratiske ramme på kanten af højttaleren og montere den nye grill. Så kan du til enhver tid finde den løsning, der passer bedst ind i dit hjem.

Hvis du har brug for en "backbox" til højttaleren, for eksempel af hensyn til lyd- eller brandisolering, kan denne købes som ekstraudstyr. I langt de fleste tilfælde er backboxen dog ikke nødvendig.

Se artiklen "Hvornår skal jeg bruge en backbox?"

Se tekniske tegninger her

Tekniske specifikationer

  • Kategori : 2-vejs stereohøjttaler til indbygning i loft
  • Diskant : 2 x 20 mm softdome
  • Bas : 6” vævet Kevlar med dobbelt svingspole
  • Frekvensområde (-6dB) : 48-30.000 Hz
  • Impedans : 8 ohm pr. kanal (4 ohm min.)
  • Følsomhed : 83 dB (pr. kanal) / 89 dB (begge kanaler i drift)
  • Farve : Mat hvid (kan overmales)
  • Størrelse : 24,0 cm (diameter)

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning