HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere
spar 2619,- (restlager)

DALI ZENSOR 5 + ZENSOR PICO + ZENSOR VOKAL + SUB E-12 F 5.1 Højtalersystem

{{bundle.price}} /System
DALI ZENSOR 5 + ZENSOR PICO + ZENSOR VOKAL + SUB E-12 F 5.1 Højtalersystem

Billeder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

ZENSOR 5 er en solid gulvhøjttaler, og med en kraftig 12” subwoofer oveni er du klar til multikanals oplevelser for både ører og mellemgulv! Her med ZENSOR PICO som baghøjttalere.

DALI ZENSOR 5 – KOMPAKT OG ELEGANT HI-FI-GULVHØJTTALER TIL BUDGETPRIS
ZENSOR 5 er en slank, kompakt og økonomisk gulvhøjttaler, som præsterer flot og dynamisk lyd i ægte hi-fi-kvalitet. Med sin elegante aluminiumsfod og flotte højglansfront kan den også uden problemer indgå som et harmonisk element i et moderne boligmiljø. Her får du gennemført kvalitet, som sætter nye standarder i budgetklassen.

Teknologien i de to nydviklede 5,25" low-loss-enheder er nedarvet direkte fra DALIs high-end-serier, og du får derfor bl.a. membraner med ægte træfiber og avanceret ventileret magnetsystem. Ultra-letvægtsdiskanten sørger samtidig for masser af luft og detaljer i lyden. Du får mere end svært ved at finde det bedre til denne pris!

DALI ZENSOR VOKAL – elegant og velspillende hi-fi-centerhøjttaler til budgetpris
Centerhøjttaleren i ZENSOR-serien følger de andre modeller til dørs med samme flotte finish og lydkvalitet. Med sine to stærke 5,25" enheder vil ZENSOR VOKAL give dig en dynamisk og velopløst gengivelse af filmdialog og effekter, uanset om du vælger et kompakt eller tungt ZENSOR-system i frontkanalerne. Klangen er naturligvis matchet, så du får et flot sammenhængende lydbillede i begge tilfælde.

Teknologien i de to nydviklede 5,25" low-loss-enheder er nedarvet direkte fra DALIs high-end-serier, og du får derfor bl.a. membraner med ægte træfiber og avanceret ventileret magnetsystem. Ultra-letvægtsdiskanten sørger samtidig for masser af luft og detaljer i lyden.

DALI ZENSOR PICO – superkompakt hi-fi-højttaler til budgetpris
ZENSOR PICO er en superkompakt og elegant hi-fi-højttaler, som er lige til at placere på en hylde eller på væggen via det integrerede nøglehuls-vægbeslag. Her får du ægte kvalitetslyd uden store højttalere, og de seriøse enheder giver et overraskende dynamisk og velopløst lydbillede, som får både musik og filmlyd til at præsentere sig flot i et mindre rum.

ZENSOR PICO er tunet til en placering tæt på væggen, og den vil give dig lydoplevelser i en helt anden liga i forhold til de plastikhøjttalere, der følger med varehusenes billige mikrosystemer.

SUB E-12F er en elegant 12" subwoofer
SUB E-12F er en elegant 12" subwoofer, som vil være et lækkert supplement både til DALIs egen ZENSOR-serie og til andre højttalersystemer i god kvalitet. Med 220 watt indbygget Klasse D-forstærker og en bundsolid long-stroke-enhed med membran i ren aluminium har du kræfter nok til langt de fleste formål, uanset om der står musik eller filmlyd på programmet.

Designet er også i top med højglanslakeret front og smart fod i aluminium. Og hvis du vælger at bruge SUB E-12F uden stoffronten, kan du glæde dig over den utrolig elegante membran med laser-indgraveret DALI-logo. Fronten er monteret med magneter i kanten, så du nemt kan fjerne den og nyde det flotte syn uden skæmmende monteringshuller.

Perfekt til både musik og filmlyd

SUB E-12F er i modsætning til mange andre af markedets subwoofere konstrueret til at fungere lige godt til både musik og filmlyd. For at opnå dette er der brug for både præcision og råstyrke – her handler det ikke om tomt bulder, men om at få den allerdybeste oktav naturligt integreret i lydbilledet, så du både kan lytte med ørerne og med kroppen.

Når SUB E-12F er rigtigt placeret og indstillet, får du hele den fysiske oplevelse fra basguitarer, trommer og filmeksplosioner, uden at du samtidig skal døje med den overdrevne og svampede bas, som kendetegner mange billige subwoofere.

OBS: Subwooferkabel købes separat. Læs mere om subwooferkabler her.

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her