HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Bowers & Wilkins MT-60D 5.1 Højtalersystem

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /System
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins MT-60D 5.1 Højtalersystem

Billeder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

M-1 er en eksklusiv og superkompakt designhøjttaler med unikke tekniske løsninger. Lydkvaliteten er usædvanlig høj for en højttaler af denne type, og du kan nemt spille en større stue op sammen med PV1D subwooferen.

B&W M-1 + PV1D – SUPERKOMPAKT, ELEGANT OG ALSIDIG KVALITETSHØJTTALERE TIL STEREO OG HJEMMEBIO

M-1 fra engelske Bowers & Wilkins er en lækker og superkompakt designhøjttaler til både stereo og surround – en perfekt løsning til alle steder, hvor du vil have seriøs lyd uden store højttalere til at forurene din boligindretning.

Kabinettet er elegant udført i metal, og selvom denne lille lydperle ikke er meget større end en mælkekarton, er der så meget solidt støbegods i den, at vægten når op over to kilo. Det giver et helt andet kvalitetsindtryk end de plastikløsninger, du møder hos mange konkurrenter. Og når du hører M-1 spille, vil du heller ikke være i tvivl om, at kvaliteten rækker dybt ind under overfladen.

I et mindre rum kan M-1 levere imponerende ren og fyldig lyd på egen hånd. Det gør den til en rigtig fin højttalerløsning sammen med f.eks. et kompakt stereosystem. Hvis du supplerer med en subwoofer til den dybeste bas, har du et komplet full-range-system, som vil give dig mange års gode oplevelser med musik og filmlyd.

Utallige placeringsmuligheder
Med sine beskedne ydre mål er M-1 nem at placere diskret. Det medfølgende bordstativ har kugleled og kan i et snuptag laves om til et smart og fleksibelt vægbeslag. Du kan også lægge M-1 ned og montere den vandret på stativet, hvis du vil bruge den som centerhøjttaler i hjemmebiografen.

Den geniale tilslutning giver dig en fuldstændig skjult, indvendig kabelføring i kabinet og stativ. Hvis du har et surround-system med fem eller flere højttalere, vil du virkelig værdsætte denne løsning. Du får et meget mere elegant højttalersystem, der indgår diskret som en naturlig del af et moderne stuemiljø.

PV1D er en avanceret og kompakt subwoofer i unikt rundt design. Den efterfølger B&W's legendariske og multi-prisvindende PV1, som her i D-versionen er blevet opgraderet med et nyt 400-watt klasse D-forstærkermodul og den digitale DSP-platform fra den kostbare prestigemodel DB1.

Resultatet af opgraderingen er uovertruffen lydkvalitet og mulighed for konfigurering via pc. Det kuglerunde design med to 8" enheder ryg mod ryg er så elegant, at det får næsten alle andre subwoofere til at blegne i sammenligning. 

Læs mere om B&W M-1 her
Læs mere om B&W PV1D her

Test

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.