HiFi Klubben

Gå til indhold

Verdensnyhed fra SteelSeries

Gaminglyd i den professionelle liga

SteelSeries er en tung spiller inden for gamingverdenen. Og med den nye Arctis Pro + GameDAC hæver de lyd-ambitionerne for gaming headsets til et helt nyt niveau. Her får du både høj lydkvalitet og surround-effekter, så den virtuelle verden virkelig kommer til live.

I takt med at e-sport vinder frem, bliver ønsket om bedre gaminglyd større og større. Derfor har SteelSeries udviklet den nye Arctis Pro + GameDAC, der giver dig højere opløsning og ekstra realistisk surroundlyd, når du gamer.

Overlegen gaming-lyd med surround

Et gaming headset med D/A-konverter (DAC) er et ret sjældent syn. Og det er faktisk lidt mærkeligt, når man tænker på, at bedre spillyd både giver dig store fordele i spillet og meget federe spiloplevelser. 

Med GameDAC kan du køre lyden uden om computerens elendige analoge lydkort og i stedet få rigtig digital lydkvalitet med masser af dynamik og detaljer. Kombineret med surround-lyd (DTS Headphone:X v2.0) får du en rumgengivelse, der placerer dig lige midt i spilverdenen. Det giver dig en kæmpe fordel i eksempelvis FPS-spil.

Et gaming headset med D/A-konverter (DAC) er et ret sjældent syn

Opgraderet design i metal

Arctis Pro holder fast i det karakteristiske Arctis-design fra tidligere serier med mere luksuriøse materialer som letvægststål og aluminium. Den har en supercool gunmetal finish og glødende RGB-lys på siderne, som du selv kan indstille, for eksempel til dine teamfarver.

 

Juster lyden på et splitsekund

Når du er midt i en gaming session, vil du helst ikke løfte hånden fra keyboardet i mange millisekunder ad gangen for at justere din lyd. Controlleren på GameDAC’en lader dig justere lydstyrke og forholdet mellem chat og spillyd på et splitsekund. Der er også et OLED-display, så du nemt kan tweake på dine lydindstillinger.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her