HiFi Klubben

Gå til indhold

KATCH – EN SMUK BLUETOOTH-HØJTALER

Og så spiller den endda fedt

DALI har lavet en Bluetooth-højttaler. Den hedder KATCH. Den er ikke ligesom alle de andre Bluetooth-højttalere. Den er smukkere end de fleste, den kan tilpasse sig rummets behov, og den er spækket med smarte designdetaljer.

Tager du et kig hen over DALIs nye Bluetooth-højttaler KATCH, springer de smarte designdetaljer hurtigt i øjnene. Rammen er lækkert støbt i bundsolidt aluminium, og på siden finder du et læderhåndtag, der let og elegant skubbes frem, så du kan tage højttaleren med i hånden overalt.

På modsatte side skjuler en lille gummiklap de forskellige indgange. KATCH kommer i tre forskellige farver: blå, grøn og rosa. Alle tre farver er omhyggeligt valgt fra DALIs side til at sende deres helt eget signal om lige præcis din personlighed.

Kompakt vellyd

Men hvad er en højttaler værd, hvis ikke du får en tåre i øjet, når Celine Dion forsikrer dig om, at hendes ”heart will go on”? DALI har sat alle sejl til for at forhindre den situation. De har kort sagt sammenkogt mere end 30 års erfaring i hi-fi branchen for at fylde  KATCH med imponerende vellyd.

De to bas/mellemtone-enheder på 3,5” sørger for en virkelig solid bund i lyden – selv de tungeste hip-hop beats håndteres med et imponerende overskud for sådan en lille transportabel højttaler. De to diskanter skaber en overraskende rig detaljering, og DALI har virkelig formået at lave en højttaler, der lyder af mere, end hvad dens størrelse lægger op til.

På trods af højttalerens kompakte mål gør den sig stadigvæk godt i større rum. Blandt andet på grund af knappen på toppen, hvor du kan skifte mellem to forskellige equalizer-indstillinger. Den ene tuner højttaleren til at spille ”normalt”, mens den anden tuner højttaleren til at spille i lidt større rum. KATCH får her lige det ekstra ”pust” og den ekstra luft, små Bluetooth-højttalere så ofte mangler, når de spiller i større rum.

 

Lækre detaljer overalt

På siden af KATCH sidder et læderhåndtag, der elegant smyger sig langs højttalerens kurvede side og ned på undersiden. Her holder en lille skrue håndtaget på plads, men skubber du skruen lige så stille frem, vil håndtaget løsnes, så du let kan bære den rundt og tage den med på tur. Og det får du garanteret lyst til, når du er den lykkelige ejer af design og lydkvalitet på KATCH-niveau.

KATCH er udstyret med både Bluetooth aptX, minijack-indgang og USB-indgang, så du kan streame og spille musik fra stort set alle dine enheder. Den medfølgende lader tanker det indbyggede batteri på små to timer, hvorefter du kan spille musik i helt op til 24 timer. Så løber du ikke tør for underholdning lige med det samme.

USB-tilslutningen kan lade din smartphone eller give strøm til en Chromecast Audio-musikstreamer, hvis du vil streame trådløs musik over dit netværk. KATCH understøtter også NFC, så den superhurtigt kan Bluetooth-parres med din smartphone (hvis din smartphone understøtter denne funktion).  

Vi tror du vil kunne lide mere end bare denne side

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her