HiFi Klubben

Gå til indhold

When Saints Go Machine holder albumpremiere med toplyd på SPOT

Denne Hi-Fi Scenen var en verdenspremiere på SPOT Festival 2013 med en unik gennemspilning af When Saints Go Machines album "Infinity Pool"

When Saints Go Machine - Infinity Pool
Lytt på WiMP / Spotify

De danske albums med den mest spændende lyd præsenteret i optimale rammer: Sådan er idéen bag Hi-Fi Scenen. Med udgangspunkt i et vellykket arrangement med en gennemspilning af Efterklangs seneste album "Piramida" kom turen til When Saints Go Machine og deres album "Infinity Pool"

Martin Skou, Hi-Fi Klubben

- Det er helt naturligt for os at sætte fokus på lydkvaliteten. Og med denne konstellation rettes fokus fuldt fortjent mod de musikere og producere, der gør et stort stykke arbejde for at fremelske netop lyden i musikken – Albummet er musikerens færdige værk og det er derfor en ære for os at kunne præsentere Hi-Fi Scenen, siger Martin Kjær Skou fra Hi-Fi Klubben.

Arrangementets gæster fik en eksklusiv mulighed for at opleve albummet i Hi-Fi Klubbens univers af ultimativ kvalitetslyd, ligesom de får skildret When Saints Go Machines arbejde med udgangspunkt i dybdegående musikjournalistik leveret af Carsten Holm. Bandet har selv produceret Infinity Pool og vil være repræsenteret ved: Silas Moldenhawer (trommer), Jonas Kenton (synth, vokal) og Nikolaj Manuel Vonsild (vokal)

Hvor tidligere albums fra When Saints Go Machine har hentet inspiration og lyd i naturens omgivelser, er “Infinity Pool" støbt i byens kaos og støj: "Med "Infinity Pool" prøver vi at indkapsle den absurde følelse, af mennesker der forsøger at konstruere naturen" siger Vonsild (citat fra pressemeddelelse).

When Saints Go Machine fik deres store kommercielle gennembrud med deres sidste plade "Konkylie", som af Soundvenue blev kåret til "Årets Album 2011". Bandet har siden deres 1. album "Ten Makes A Face" vundet flere priser, heriblandt P3 Guld Prisen, P3 Guld Talentet og to Danish Music Awards for "Årets Gruppe" og "Årets Danske Producer".

Igen var radioværten Carsten Holm, vært ved arrangementet.

 

- God lyd fremmer forståelsen – men taler samtidig mange forskellige sprog. Har du en god sang, pynter god lyd altid, og det er hvad enten du har brugt milliarder på en produktion, eller har indkapslet momentet i den "rigtige" lyd fra soveværelset. God musik er magi – og når den rammer én bedst, er det når stemning og lyd går op i en højere enhed. Derudover er det naturligvis også et spørgsmål om at have det udstyr, som man subjektivt synes fungerer bedst til éns temperament. Fx har jeg kredset rundt om de samme hovedtelefoner i mere end 10 år – fordi de, i mine ører, giver den bedste lyd – den samme musik kan blive direkte dårligere, hvis jeg lytter til den på andre hovedtelefoner... Carsten Holm

Vi tror du vil kunne lide mere end bare denne side

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her