HiFi Klubben

Gå til indhold

Hør Led Zeppelin remastered

Hi-Fi Scenen har eksklusiv forpremiere på den kommende remasterede genudgivelse af Led Zeppelins tre første albums - og du kan komme med!

Hi-Fi Scenen har d. 28. maj eksklusiv forpremiere på den kommende remasterede genudgivelse af Led Zeppelins tre første albums - og du kan komme med! Den nye udgivelse, der er re-mastereret af Jimmy Page, indeholder samtidigt nye sange og tracks, der ikke tidligere har set dagens lys."Led Zeppelin", "Led Zeppelin II" og "Led Zeppelin III" udsendes af Warner Music, Atlantic Records og Swan Song den 2. juni.
Læs mere her

Få bands har tegnet rockhistorien så skarpt som Led Zeppelin. Bandet var fra 1969 og et årti frem en af de mest succesfulde grupper, og rock’n’roll-myterne om bandet er mange og vedholdende.

Endelig har Led Zeppelin lukket op for skattekisten og fundet noget af det guld frem, der aldrig kom på pladerne. Den 2. juni 2014 udkommer første del i bandets genudgivelsesprogram, hvor de tre første albums er blevet remastereret af Jimmy Page. Med bokssættet følger hidtil uudgivne tracks og indspilninger fra samme tid. Jimmy Page har om udgivelsen fortalt, at materialet er en unik portal til Led Zeppelin-tiden, og at der i udgivelsen ligger et udvalg af materiale under udvikling med rough mixes, backing tracks og alternative versioner.

Hi-Fi Scenen giver ved en eksklusiv lytteoplevelse den 28. maj Led Zeppelin-fans muligheden for at høre genudgivelsen af ’Led Zeppelin I-III’ som de allerførste. De tre albums og bonusmaterialet bliver spillet for gæsterne på et anlæg i verdensklasse, og forener dermed musik fra rockens guldalder med en sublim hi-fi-oplevelse. Under arrangementet vil videointerview med Jimmy Page fra tilblivelsesprocessen blive vist og give et unikt indblik i Zeppelins univers, og Led Zeppelin-ekspert Alex Nyborg Madsen vil guide gæsterne gennem aftenen.

Lodtrækning er nu slut – held og lykke til alle deltagere.

En gave til Led Zeppelin-fans

”Udgivelsen er en er jo en gave til Zeppelin-fans. Det er ekstra spændende, fordi Jimmy Page selv har været så involveret i processen. Man finder vel ikke en bedre kurator af guldklumperne end ham. Samtidig er der gået så mange år, at han sikkert også har lært at forstå charmen ved nogle af de skønhedsfejl, der er ved håndspillet musik. Alle musikere kender fornemmelsen af, at der er nogle ting i indspilningerne, man ville ønske, man kunne lave om. For os fans er det ofte de små ridser i lakken, der får musikken til at leve og giver den charme og karakter,” siger Alex Nyborg Madsen, radiovært og Led Zeppelin-ekspert, der er vært under arrangementet.

”Led Zeppelins ikoniske status kræver perfekt lyd. Hi-Fi Scenen er stolt over at kunne verdenspremiere denne udgivelse og ser frem mod en aften, hvor deltaljerigdommen i det nye materiale får lov til at stå uforstyrret frem,” siger Martin Kjær Skou, Community & Sponsorship Manager, Hi-Fi Klubben.

Bokssættet ’Led Zeppelin’ udkommer på Warner Music den 2. juni 2014 og det kan forudbestilles hos stereostudio her.

Vi tror du vil kunne lide mere end bare denne side

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her