HiFi Klubben

Gå til indhold

Musiklytning på indbyggede PC-højttalere bliver forbudt

Det burde det i hvert fald blive

Får du dine daglige musikoplevelser på bittesmå indbyggede PC-højttalere? Så burde du skamme dig! Lyden er en dårlig joke i sammenligning med det, som kunstnerne har brugt så lang tid på at opnå. Du snyder også dig selv for den daglige gåsehud, som gør livet værd at leve. Kom nu op på mærkerne!

Har CD-samlingen samlet støv i de seneste år? Får du musikoplevelsen på PC’en i stedet for på stereoanlægget? Har du helt overgivet dig til Spotify, WiMP eller en anden musik-streamingtjeneste? Det er ingen undskyldning for at spille dine favoritter med ynkelig lyd fra PC’ens indbyggede højttalere.

Hi-Fi Klubben tager din PC-musik seriøst. Derfor har vi fundet en række af markedets smarteste og mest velspillende produkter til at blæse lyden op i stort format. Her præsenterer vi nogle muligheder, men der findes mange flere i vores butikker. Og der kommer hele tiden flere. 

 


1.
 D/A-konverteren -pust nyt liv i dit anlæg


2.
 Digitale stereoforstærkere - fremtidens hi-fi

 


3.
 Aktive Bluetooth-højttalere - stor trådløs lyd uden anlæg

4. Sådan kopierer du CD-samlingen til din PC

 

Vi tror du vil kunne lide mere end bare denne side

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her