HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Byg den gode lyd ind i dit hjem

HiFi Klubben Solutions hjælper med renovering og nybygning

Har du hørt om custom install før? Kort fortalt er der tale om skræddersyede lyd- og billedløsninger til netop din bolig. Og HiFi Klubben Solutions er Danmarks førende udbyder af disse tjenester.

Læs mere i vores folder

Skal du i gang med nybyggeri eller en større renovering, hvor du gerne vil have tænkt lyd og billede ind fra starten, er det HiFi Klubben Solutions du skal kontakte. Vores medarbejdere er ud over at være eksperter i lyd og billede, klædt på til at tage dialogen med arkitekter og andre fagfolk på ethvert byggeri.

Efter indledende møde udarbejdes løsningsforslag, og efter indgået aftale udarbejdes produktbeskrivelser og tegningsmateriale, så de håndværkere der allerede er på byggeriet kan forberede installationerne fra start. Det handler simpelthen om at sørge for, at du får en løsning i din bolig, der får dig til at stråle af glæde.

Montering

Har du brug for hjælp til montering af udstyr kan vi selvfølgelig klare det.

Læs mere her

Skræddersyede løsninger

Kom i kontakt med os

Hi-Fi Klubben Solutions har mange års erfaring med at integrere lyd og billede i huse, lejligheder og fritidshuse.

Kontakt Hi-Fi Klubben Solutions

HiFi Klubben Solutions har mange års erfaring med at integrere lyd og billede i huse, lejligheder og fritidshuse. Vi har adgang til markedets bedste produkter og sørger for, at du ikke kommer til at gå på kompromis, hverken på lydkvalitet eller funktionalitet, selvom du vælger integrerede, nærmest usynlige løsninger.

Mange er bange for, at en skræddersyet løsning bliver meget dyr, men vores erfaring viser, at prisen, præcis som med traditionelle højttalere og forstærkere, afgøres af kunden selv. Håndværkerne er allerede i huset, og med god planlægning behøver en specialtilpasset løsning ikke være dyr. Når det er sagt, så har vi også de ultimative high-end-produkter til indbygning, således at de, der ønsker det allerbedste, kan få netop det. 

Desuden er det værd at tænke på, at i modsætning til køkkenfronter og interiør i øvrigt, så er det netop ved nybyggeri eller renovering, at du har mulighed for at skjule alle kabler og alt udstyr i vægge og loft. Det er kort sagt nu, du har chancen.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her