Gå til indhold
Med højtalere bygget ind i væggen kan du dække ethvert behov fra diskret baggrundslyd til kompromisløs hi-fi og hjemmebio. Du kan få den store lyd til dit TV, og du kan opbygge et stereo- eller surroundsystem, som kan hamle op med traditionelle højtalere i den helt tunge klasse.

Byg i
væggen
Jesper forklarer

Indbygningshøjtalere er en genial løsning, når du skal renovere eller bygge nyt. Men der er også masser af muligheder, hvis du har lyst til at bygge højtalerne ind i en færdig væg. Med den rigtige løsning bevarer du dit lækre interiør, og du kan samtidig få det helt autentiske hi-fi-lydbillede til musik, TV og filmlyd. Her kommer lyden nemlig lige forfra og i den korrekte lyttehøjde ligesom med et traditionelt hi-fi-anlæg.

Vælg
væghøjtalere
ud fra dit behov

Når du skal vælge in-wall-højtalere, kan du tage udgangspunkt i det tilsluttede udstyr og hvilken traditionel højtaler, du ville have valgt til det aktuelle formål. Hvis du for eksempel overvejede et sæt økonomiske kompakthøjtalere – for eksempel til TV-lyd – kan du vælge en prisvenlig indbygningsmodel fra DALI eller Bowers & Wilkins.

Til de rigtige hi-fi-oplevelser kan du erstatte store gulvhøjtalere med et par højkvalitets in-wall-højtalere, eventuelt suppleret med en separat subwoofer, som kan placeres diskret i stuen eller gemmes i et elegant lydmøbel. Så har du et anlæg, som vil gøre både dine ører og øjne lykkelige. I hjemmebiografen kan du snildt vælge et eksklusivt in-wall-system til frontkanalerne og supplere med diskrete lofthøjtalere til side- og bagkanaler.

In-wall højtalere virker på samme måde som helt almindelige højtalere, og derfor skal du også bruge et anlæg, som kan pumpe musikken ud i dem – gennem de kabler, du har skjult inde i væggen eller loftet. For eksempel en af de populære Sonos eller Bluesound streamingløsninger, som du kan betjene direkte fra din telefon. Det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med.

Højtalere til 
væggen

Book et
gratis
møde om usynlig lyd

Vi vil gerne give dig den bedste og mest personlige rådgivning til dine lydplaner. Book en tid til en gratis og uforpligtende snak – så er du allerede godt på vej til et godt resultat. Du er også velkommen til at stille spørgsmål i en af vores butikker.

Læg vejen forbi en af vores butikker, og spørg løs om in-wall-løsninger. Hvis du aldrig har oplevet, hvor godt det kan lyde, har du virkelig noget til gode. Vi kan også vejlede dig detaljeret omkring de mange muligheder, så du får den optimale lyd i hele dit hjem. Om nødvendigt kan vi komme og tjekke mulighederne hjemme hos dig, inden vi foreslår en løsning.