HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Minikoncert: Oplev Vestbo Trio live i butikken

GentlemenWideV2.jpg

HiFi Klubben er stolte af at præsentere Vestbo Trio i vores butikker i 2019! Vestbo Trio har med en stribe udgivelser skabt sig en særlig plads i hjertet hos mange musikelskere og hi-fi entusiaster. Med deres nye album "Gentlemen..." i bagagen, lægger Vestbo Trio nu vejen forbi HiFi Klubbens butikker til en række livekoncerter. 

"Gentlemen…" er indspillet i guitarlegenden Mark Knopfler's lydstudie "British Grove" i London. Den fremragende lyd fra Knopfler's studie sendte i januar "Gentlemen…" helt til tops som nummer 1 på den officielle danske vinyl Top 40 - en fornem bedrift for et instrumentalalbum!  

Vestbo Trio er fast inventar hos HiFi Klubben, hvor trioens koncerter altid trækker fulde huse. Vestbo Trio's musikalske storytelling står stærkere end nogensinde før, så både fans og nytilkomne kan glæde sig til en fed liveoplevelse med en toptunet trio! Aftenen vil byde på livemusik, anekdoter, video fra Knopfler's studie i London, samt muligheden for købe "Gentlemen…" albummet på LP eller CD.