Gå til indhold
Denon Denon PMA-1600NE + DNP-800NE Digitalforstærker med streaming Digitalforstærker med streaming

DenonPMA-1600NE + DNP-800NEDigitalforstærker med streaming

 Opleves i
Audiofilt streaming hi-fi-anlæg med indbygget HEOS multirum, utallige avancerede muligheder, luksuslyd og lækker finish i ægte aluminium.

Læs mere:

Beskrivelse

Denon DNP-800NE og PMA-1600NE – audiofilt hi-fi-stereoanlæg i fuld størrelse med HEOS multirum, masser af streaming-muligheder, stemmestyring og analog lydkvalitet

DNP-800NE og PMA-1600NE er et audiofilt full-size stereoanlæg med alle de nyeste trådløse muligheder og 2 x 70 særdeles strømstærke hi-fi-watt, som kan få musikken til at folde sig ud for alvor hjemme i din stue.

Musikstreameren DNP-800NE har indbygget HEOS multirum, så du er klar til at streame alverdens trådløse musik fra nettet, og det er nemt som en leg at udbygge med trådløse HEOS-højtalere i alle de rum, du har lyst til. Du styrer det hele fra HEOS-appen på din smartphone, og du kan også streame med Spotify Connect, Bluetooth og AirPlay 2 (iOS).

Analoge kvaliteter og klar til vinyl i højeste kvalitet
PMA-1600NE er en audiofil analog stereoforstærker, som giver dig den musikalske, naturlige og kropslige lyd, som er et must for mange analog-entusiaster. Samtidig får du en stribe bekvemme digitale lydindgange, 32-bit opsampling af alle digitale lydkilder samt en ekstra fin pladespillerindgang til både MM og MC-pickupper.

Som kronen på værket er fronten på begge apparater flot udført i aluminium, så det visuelle indtryk kan leve op til de lydmæssige præstationer. Mulighederne er næsten uendelige med dette anlæg, og med stemmestyring oveni har din daglige musikoplevelse sat direkte kurs mod fremtiden.*

DNP-800NE og PMA-1600NE fås i sort eller sølv aluminiumsfinish.

Læs mere om Denon DNP-800NE 
Læs mere om Denon PMA-1600NE 

* Stemmestyring kræver, at du har en separat stemmestyrings-enhed koblet på dit netværk sammen med DNP-800NE, for eksempel din smartphone eller en separat stemmestyrings-højtaler, som kan fås for små penge.