Gå til indhold

DenonDRA-800H + DALI OBERON 3Stereosystem

Full-size stereoanlæg, som spiller al din musik i overbevisende hi-fi kvalitet og samtidig giver dig radio og masser af smarte muligheder.

Læs mere:

Beskrivelse

Denon DRA-800H + DALI OBERON 3 – stærkt stereosystem med 2 x 100 watt, DAB-radio, musikstreaming, HEOS multirum, stemmestyring, indgang til pladespiller og superflot hi-fi-lyd

DRA-800H + OBERON 3 er et stærkt stereosystem i fuld størrelse, som giver dig mulighederne, lydkvaliteten og råstyrken fra det traditionelle stereoanlæg. Her får du det bare i moderne udgave med et hav af lækre finesser oveni. Dedikeret indgang til pladespiller, DAB-radio, trådløs musikstreaming med HEOS multirum, stemmestyring – kort sagt alt, hvad du behøver til et moderne full-size stereoanlæg i topkvalitet.

HEOS – trådløs musik i hele dit hjem
DRA-800H har indbygget HEOS multirum, som giver dig næsten uendelige muligheder for at streame musik fra streamingtjenester og titusindvis af radiostationer på internettet. Du kan frit udbygge med trådløse HEOS-højtalere i alle andre rum i dit hjem, og du styrer det hele fra HEOS-appen på din smartphone. Det er så nemt, at alle kan finde ud af det – kom ind og oplev det i HiFi Klubben! 

DALI OBERON 3 – stærk allround kompakthøjtaler med overbevisende hi-fi-kvaliteter
OBERON 3 er en råstærk og særdeles velspillende kompakthøjtaler, som uden problemer kan fylde en almindelig stue med musik eller filmlyd i rigtig flot kvalitet. Den store 7” bas/mellemtone-enhed har membran med ægte træfiber og avanceret SMC-magnetsystem for krystalklar mellemtone. Ultra-letvægtsdiskanten sørger for masser af luft og detaljer i lyden.

DRA-800H fås i sølv eller sort aluminiumsfinish. OBERON 3 fås i sort ask, mørk valnød, lys eg eller mat hvid.

Læs mere om Denon DRA-800H
Læs mere om DALI OBERON 3

OBS: Stemmestyring kræver, at du har en separat stemmestyrings-enhed koblet på dit netværk sammen med DRA-800H, for eksempel din smartphone eller en separat stemmestyrings-højtaler, som kan fås for små penge.