Gå til indhold

DALISPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB C-8 D 5.1Højtalersystem

Fyld din stue med herlig surroundlyd uden samtidig at fylde den med store højtalere. Ægte hi-fi-hjemmebio til fornuftig pris!

Læs mere:

Beskrivelse

DALI SPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB C-8 D – komplet, kompakt og prisvenligt 5.1-højtalersystem

SPEKTOR er et komplet, kompakt og prisvenligt 5.1-højtalersystem i stilrent og solidt DALI-design. Her kan du fylde stuen med surroundlyd i ægte hi-fi-kvalitet uden samtidig at fylde den med store højtalere. Med kvalitetsenheder, kompakt subwoofer og seriøs konstruktion får du den helt rigtige filmoplevelse i hus for en særdeles fornuftig pris.

Nemt og velspillende – lige til væggen
Front- og bagkanaler i SPEKTOR-systemet varetages af DALI SPEKTOR 1, en velspillende og meget kompakt kvalitetshøjtaler, som klarer både musik og filmlyd i fin stil og er nem at montere på væggen med sit integrerede vægbeslag. Centerhøjtaleren SPEKTOR VOKAL sørger for en klar gengivelse af filmdialog og effekter, og den passer fint ind i et standard hi-fi-møbel. 

SUB C-8 D er en kompakt og prisvenlig 8” subwoofer, som fylder din stue med dyb og dynamisk bas uden samtidig at fylde den med store højtalere. Med den i baghånden har dit SPEKTOR-system kræfter nok til det meste, uanset om der står musik eller filmlyd på programmet.

DALI SPEKTOR 5.1 højtalersystemet fås i sort ask, valnød eller hvid (SUB C-8 D kun sort eller hvid).

Læs mere om DALI SPEKTOR 1 kompakthøjtaler
Læs mere om DALI SPEKTOR VOKAL centerhøjtaler 
Læs mere om DALI SUB C-8 D subwoofer 

Tilbehør til DALI SPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB C-8 D 5.1

Anbefalede produkter