Gå til indhold

DALIOBERON 5 + OBERON 1 + OBERON VOKAL + SUB E-9 FHøjtalersystem

EISA-vindende hi-fi højtalersystem til både hjemmebio og musik. Her får du den store lyd til din filmoplevelse i et elegant og stuevenligt design.

Læs mere:

Beskrivelse

DALI OBERON 5 + OBERON 1 + OBERON VOKAL + SUB E-9 F – 5.1-kanals højtalersystem med flot hi-fi-lyd og stuevenligt design

DALI OBERON 5.1 højtalersystemet giver dig overbevisende hi-fi lyd og et elegant, stuevenligt design til en overkommelig pris. Her får du en stribe avancerede DALI-teknologier, som er nedarvet fra de eksklusive EPICON og RUBICON serier. Heriblandt DALIs unikke SMC-magnetsystem, som giver en ekstra klar og velopløst klang fra bas/mellemtone-enhederne. 

Den flotte lyd følges godt på vej af det stilrene skandinaviske design, som vil falde diskret og harmonisk ind i de fleste moderne boligmiljøer. OBERON-serien vandt den eftertragtede EISA-pris som ’Best Buy 2019-2020’ inden for højtalersystemer til hjemmebio. Det fortæller bedre end mange ord, at du står med en ualmindelig vellykket kombination her.

Dynamik og detaljer

Frontkanalerne klares af OBERON 5-gulvhøjtaleren, som leverer en flot råstyrke for sin moderate størrelse. Til bagkanalerne er valgt den velspillende og kompakte OBERON 1, som er nem at montere på væggen med sit integrerede vægbeslag. Centerhøjtaleren OBERON VOKAL sørger for en klar gengivelse af filmdialog og effekter.  

Den dybe bund hjælpes godt på vej af den kompakte og solide SUB E-9 F subwoofer, som har rigeligt med kræfter til de fleste formål. Her får du den fulde fysiske oplevelse fra basguitarer, trommer eller filmeksplosioner, uden overdreven og buldrende bas.

DALI OBERON 5.1 højtalersystemet fås i sort ask, mørk valnød, lys eg eller mat hvid.

Læs mere om DALI OBERON 5 gulvhøjtaler

Læs mere om DALI OBERON 1 kompakthøjtaler

Læs mere om DALI OBERON VOKAL centerhøjtaler

Læs mere om DALI SUB E-9 F subwoofer