Gå til indhold

DALIFAZON MIKRO + SUB C-8 D 2.1Højtalersystem

Lækkert ultrakompakt højtalersystem, som kan give flot stereolyd til både musik, TV og film. Elegant finish og høj kvalitet i alle detaljer.

Læs mere:

Beskrivelse

DALI FAZON MIKRO 2.1 – ultrakompakt og velspillende 2.1-kanals stereo højtalersystem i eksklusiv aluminiumsfinish

FAZON MIKRO er et ultrakompakt 2.1-kanals højtalersystem, som er perfekt til dig, der både sætter pris på god hi-fi-lyd i stereo og lækkert design. Her får du seriøse enheder og et elegant og solidt højtalerkabinet i højglanslakeret ægte aluminium. FAZON MIKRO er så lille, at den uden problemer kan falde diskret ind i ethvert interiør. Det medfølgende beslag giver montering helt ind til væggen, så du får et helt rent look.

SUB C-8 D er en stilren og prisvenlig 8” subwoofer, som fylder din stue med dyb og dynamisk bas uden samtidig at fylde den med store højtalere. Med 220 watt indbygget Klasse D-forstærker og en solid 8” long-stroke enhed har du kræfter nok til langt de fleste formål, uanset om der står musik eller filmlyd på programmet.

DALI FAZON MIKRO systemet fås i sort og hvid finish. Systemet skal forbindes til en forstærker/et anlæg, som har en decideret subwooferudgang - fx Argon SA1 forstærkeren.

Læs mere om DALI FAZON MIKRO kompakthøjtaler 

Læs mere om DALI SUB C-8 D subwoofer

Tilbehør til DALI FAZON MIKRO + SUB C-8 D 2.1

Anbefalede produkter

Kompaktanlæg med Streaming
5.199,- / stk