Gå til indhold
DALI CALLISTO 6 C Gulvhøjtaler

DALICALLISTO 6 CGulvhøjtaler (par)

Trådløs gulvhøjtaler med et univers af lækre muligheder. Til dig, der vil have det bedste fra både det traditionelle og det trådløse hi-fi univers.
Hvid
par24.998,-
Forventes på lager søndag den 15. august.
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

DALI CALLISTO 6 C – trådløs aktiv gulvhøjtaler med 24-bit HD-kvalitet, 250 indbyggede watt og fuldblods hi-fi lyd

CALLISTO 6 C er den trådløse gulvhøjtaler i DALIs unikke CALLISTO-system. Den giver dig rigeligt med råstyrke og dynamik til at fylde selv et stort lytterum med musik eller filmlyd i særdeles høj kvalitet, selv uden brug af subwoofer. Sammen med den matchende SOUND HUB eller SOUND HUB COMPACT får du en løsning med et hav af lækre trådløse muligheder med et minimum af apparater og kabler.

Designet er enkelt og stilrent, og de elegante fronter på CALLISTO 6 C giver et både moderne og eksklusivt visuelt indtryk, som gør det nemt at indpasse højtaleren harmonisk i dit boligmiljø. Uanset om musikken spiller eller ej, vil både du og dine gæster kunne værdsætte CALLISTO 6 C som et eksklusivt hi-fi produkt, der hæver sig langt over ligegyldige metervarer.

Med 250 indbyggede Klasse D-watt i hver højtaler kan CALLISTO 6 C uden problemer hamle op med mange traditionelle højkvalitets anlæg med separat stereoforstærker og passive højtalere. Den trådløse signaloverførsel mellem højtaleren og SOUND HUB sker i ægte 24-bit opløsning, så hvis din lydkilde er i HD, får du også HD-kvalitet ud af højtalerne. 

Letbetjent og med alle muligheder

Mange streamingtjenester tilbyder et hastigt voksende antal titler i CD- eller 24-bit HD-format, og hvis du tilkøber et Bluesound indbygningsmodul til din SOUND HUB, har du adgang til trådløs HD-musikstreaming på et letbetjent trådløst anlæg, som leverer varen i suveræn kvalitet – med hele molevitten lige under fingerspidserne på din smartphone.

Du kan også tilslutte alle dine andre lydkilder – inklusive alternative musikstreamere – til SOUND HUB og stadig nyde godt af den trådløse tilslutning og betjening af højtalerne. Alt det bedste fra det traditionelle og det trådløse hi-fi-univers samlet i ét system.

Hvis du ikke har brug for indbygget Bluesound eller andre udvidelsesmuligheder, kan du også vælge at kombinere CALLISTO 6 C med den smarte SOUND HUB COMPACT. Så får du digital HDMI-tilslutning til dit TV inkl. Audio Return Channel (ARC), og det giver dig helt nye og lækre muligheder. Så kan du nemlig styre lydstyrken fra din eksisterende TV-fjernbetjening, og det hele tænder og slukker automatisk, så du kun skal koncentrere dig om at nyde den gode lyd.

DALI CALLISTO 6 C fås i Shadow Black (sort/mørk grå frontstof), Mountain Grey (hvid/lys grå frontstof), Tobacco Oak (mørk eg/sort frontstof).

OBS: Alle højtalere i CALLISTO C systemet kræver en SOUND HUB (alternativt SOUND HUB COMPACT). Forbindelsen mellem højtalere og hub er fuldt trådløs, men alle trådløse funktioner (inkl. Bluetooth) samt alle indgange til lydkilder kører via hubben.

Flere billeder af DALI CALLISTO 6 C

DALI CALLISTO 6 C Gulvhøjtaler

Highlights

 • Særdeles ren, detaljeret og dynamisk hi-fi lyd, også i større lytterum
 • Trådløs signaloverførsel i ægte 24-bit HD-kvalitet via DALI SOUND HUB / SOUND HUB COMPACT
 • Indbygget 250 watt forstærker
 • Auto-tænd/sluk
 • Elegant og diskret tekstilfront
Jesper Jørgensen
Aarhus Tilst
99 butikkerFind nærmeste butik
Jesper Jørgensen

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

 • Trådløs gulvhøjtaler
 • Trådløs signaloverførsel i ægte 24-bit HD-kvalitet via DALI SOUND HUB / SOUND HUB COMPACT
 • Særdeles ren, detaljeret og dynamisk lyd, også i større lytterum
 • Indbygget 250 watt forstærker
 • Touch-volumenkontrol på topplade
 • Hybrid-diskant (softdome/bånd)
 • Specialbyggede bas/mellemtone-enheder med SMC-magnetsystem
 • Auto-tænd/sluk
 • Kan også tilsluttes en analog lydkilde via kabel (f.eks. musikstreamer)
 • Solidt og resonansfattigt kabinet i 25 mm MDF-plade
 • Elegant og diskret tekstilfront

Tekniske specifikationer

Aftageligt strømkabelJa