Gå til indhold

NADD3045 + B&W 606Stereoforstærker med streaming

Full-size stereoanlæg, som spiller al din musik i overbevisende hi-fi kvalitet og samtidig giver dig radio og masser af smarte muligheder.

Læs mere:

Beskrivelse

NAD D3045 + B&W 606 – kompakt hi-fi-anlæg med suveræn lyd, flot finish, Bluetooth og genial TV-lyd via HDMI

D3045 + 606 er et kompakt og utrolig velspillende hi-fi musikanlæg, som på trods af sine beskedne mål giver dig geniale brugermuligheder og lydkvalitet i den eksklusive klasse. De 2 x 60 watt er særdeles strømstærke, så du har rigeligt med kræfter til at få de avancerede B&W højtalere til at synge for alvor.

Designet er stilrent og solidt udført, så du også visuelt er oppe i den eksklusive klasse. Du kan placere forstærkeren lodret eller vandret, og det elegante frontdisplay roterer automatisk, så alting står på rette led. Som en usædvanlig finesse får du også Bluetooth med tovejs-funktion, så du kan spille trådløst direkte fra forstærkeren på et sæt Bluetooth-høretelefoner.

D3045 har HDMI-ind med Audio Return Channel og CEC. Så behøver du bare at trække et enkelt HDMI-kabel mellem forstærkeren og dit TV for at få TV-lyd i digital topkvalitet med lydstyrke-kontrol fra din eksisterende TV-fjernbetjening. Det hele kører helt af sig selv uden besværlig opsætning, inklusive auto-tænd/sluk. Nemmere bliver det ikke at få TV-lyd i strålende hi-fi-kvalitet.

Avancerede kompakthøjtalere med stor lyd
De kompakte B&W 606 giver et imponerende stort og flot lydbillede til både musik og film. Her får du fuldblods hi-fi-lyd, uden at du behøver at fylde stuen med højtalere. Du kan både placere dem i reolen, på væggen eller på par gode standere, og 606 fås både i lækker mathvid og matsort finish, så du kan matche dem til netop din indretning.

NAD D3045 fås i sort finish. B&W 606 fås i sort og hvid. Fjernbetjening medfølger.

Læs mere om NAD D3045 
Læs mere om Bowers & Wilkins 606