Gå til indhold

Trådløs surround med Bluesound

Nu kan du også få den suveræne Bluesound lydoplevelse i surround. Tilføj to trådløse baghøjtalere til din POWERNODE 2i eller PULSE SOUNDBAR 2i – så løfter du din TV-oplevelse op på et helt nyt niveau!

Bluesound er det trådløse musiksystem for dig, der både elsker god lyd og høj brugervenlighed. Nu er Bluesound blevet opdateret med surround-funktion, så du med de nyeste HDMI-versioner af POWERNODE 2i og PULSE SOUNDBAR 2i kan gøre din stue til en vellydende hjemmebiograf.

Hvis du tilføjer to diskrete trådløse PULSE FLEX 2i som baghøjtalere, får du en flot surround-fornemmelse med lyd både forfra og bagfra til film, serier og gaming. Næsten som at være i biografen, blot meget mere nemt og bekvemt.

Selvom det ikke helt matcher en fuldblods 7-kanals hjemmebio, så er denne løsning et godt skridt på vejen, og det er så kompakt og diskret, at det kan passes elegant ind i næsten enhver boligindretning. Det hele kører automatisk, uden besværlig opsætning, store apparater og grimme kabler på tværs af stuen. Hvad kan du næsten ønske dig mere?

Her har vi sammensat nogle Bluesound pakkeløsninger, som kan give dig fed TV-lyd i surround. Der er penge at spare, uanset om du har Bluesound i forvejen eller starter helt på en frisk.