Gå til indhold

Bowers & WilkinsMT-50 5.1Højtalersystem

Stor lyd uden store højttalere. M-1 er ikke meget større end en mælkekarton, men støbt aluminium og en vægt på næsten tre kilo stykket signalerer topkvalitet. Sammen med subwooferen får du en smart og diskret løsning med ægte hi-fi præstationer.

Læs mere:

Beskrivelse

B&W’s satellit-højttaler M-1 er lille udadtil, men allerede når du får den i hånden, kan du fornemme, at her er tale om noget særligt. Med et ultra-solidt kabinet i aluminium og ABS-plast nærmer vægten sig 3 kilo, og konstruktionen er spækket med avancerede løsninger, som giver en særdeles høj lydkvalitet for en højttaler af denne type. Du får blandt andet ”røret” fra Nautilus-diskanten og delefilter-komponenter af meget høj kvalitet. 

Falder naturligt ind i miljøet
Med sine beskedne ydre mål er M-1 nem at placere diskret, uanset om du foretrækker gulvstander, bordstativ eller vægmontering. Og den geniale tilslutning, der udnytter metalchassiset som minusleder for signalet, giver dig en fuldstændig skjult, indvendig kabelføring i kabinet og stativ. Hvis du har et surround-system med fem eller flere højttalere, vil du virkelig værdsætte denne løsning. Du får et meget mere elegant højttalersystem, der indgår som en naturlig del af et moderne stuemiljø.

Inspiration fra high-end 
Enhederne i M-1 er udviklet specielt til denne højttaler. Erfaringerene fra udviklingen af den kostbare 800-serie har i høj grad smittet af på M-1. 1” diskanten med metaldome er således udstyret med B&W’s patententerede Nautilus-rør, og 4” mellemtone-enheden i vævet glasfiber har fået fem specielle ribber, som minimerer opbrud og andre mislyde. Sammenspillet mellem enhederne og det gennemtænkte kabinet er så vellykket, at man har kunnet minimere delefilteret til en enkelt højkvalitets-komponent pr. enhed. Denne ”less is more”-tankegang er hentet direkte fra B&W’s high-end serier.

Et komplet system
Selvom M-1 giver en fortræffelig lyd i sig selv, sætter de beskedne dimensioner selvfølgelig nogle begrænsninger i basområdet. Med en god subwoofer til at tage sig af de dybeste oktaver får du et komplet full-range system til både musik og filmlyd. B&W’s egne Mini Theatre-systemer er alle baseret på M-1 i kombination med en matchende subwoofer. Du kan derfor altid finde en løsning, der passer til dit budget og behov.

ASW608 er subwooferen til dig, som har valgt at satse på et kompakt højttalersystem. Den vil give det helt rigtige ekstra pift i bunden til mindre stativ-, reol-, væg- og designhøjttalere, uanset om det drejer sig om et stereo- eller surroundsystem. Ved musiklytning får du den sidste oktav med, og dermed også den fysiske dimension fra f.eks. bas og trommer. Når du ser film, vil du nyde, hvordan lyden fra eksplosioner og anden action pludselig drager dig ind i handlingen på en helt anden måde - netop fordi du nu også kan lytte med kroppen!

Specielt til helt kompakte systemer - f.eks. Bowers & Wilkins’ egen M-1 designhøjttaler - kan en 8”-subwoofer være en bedre løsning end 10” eller 12”, fordi der er en risiko for, at der bliver for stor afstand i lyden fra de små satellithøjttalere og ned til subwooferen. Der går så at sige ”hul” i lydbilledet. En subwoofer som ASW608 - med en præcis og hurtig lille enhed - vil derimod spille perfekt integreret sammen med de fleste små reolhøjttalere og sørge for, at du får en lyd, som hænger perfekt sammen fra top til bund. Og med hele 200 watt indbygget forstærkereffekt løber du ikke tør for kræfter lige med det samme.

Højttalerne fås i sort eller hvid finish.

Tilbehør til Bowers & Wilkins MT-50 5.1