Gå til indhold

Bowers & WilkinsCWM7.4Indbygningshøjtaler til væg

Eksklusiv tovejs in-wall-højttaler med B&W’s mest eksklusive teknik. En fantastisk løsning for selv den mest kritiske lytter.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

B&W CWM7.4 – tovejs in-wall-højttaler for kræsne brugere
CWM7.4 er en eksklusiv tovejs in-wall-højttaler, som kan tilfredsstille selv meget kræsne ører. I forhold til den billigere og noget mindre CWM7.5 er bas/mellemtone-enheden på 6" i stedet for 5", og du får derfor dybere bas og en mere fyldig klang, som sagtens kan fylde en almindelig stue.

CWM7.4 er den mellemste model i B&W's CI700 high-end serie. I forhold til den billigere CI600-serie har 700-modellerne endnu bedre enheder, eksklusivt delefilter og integreret "backbox"-kabinet med flowport-refleksafstemning. Det giver fuld kontrol over de dybe frekvenser og en drastisk forbedret lydkvalitet til musik og filmlyd.

Både til musik og hjemmebio
Uanset om du lytter til musik eller filmlyd, vil CWM7.4 give dig præstationer, som kan hamle op med mange fine højttalere i traditionelt design. Hvis du vil have indbygningslyd i topkvalitet uden at tage skridtet til den ultimative CWM7.3, er CWM7.4 en oplagt løsning. Den vil også være ideel som side/baghøjttaler i et hjemmebio-system baseret på CWM7.3 i frontkanalerne.

Eksklusive B&W-løsninger sikrer lyd i særklasse
Den fyldige og dynamiske lyd fra CWM7.4 skyldes ikke mindst den eksklusive 6" bas/mellemtone-enhed med Kevlar/papir-membran og solidt støbt chassis. Denne enhed er af samme type som dem, der sidder i B&W's anmelderroste CM-serie, og det siger i sig selv en del om kvaliteten.

Det unikke Nautilus-rør, som er monteret bag på softdome-diskanten, er en teknologi, som er hentet direkte fra B&W's high-end serier. Røret virker i princippet som et omvendt horn, der er fyldt med lydabsorberende materiale. På den måde kvæles al den uønskede energi fra membranens bagside, som ellers kunne have farvet gengivelsen af de højeste frekvenser.

Og det stopper ikke her. Delefiltrene i CCM/CWM7-højttalerne er bestykket med ultra-high-end Mundorf Supreme kapacitorer, og den integrerede backbox er afstivet efter B&W's eksklusive Matrix-princip, som eliminerer "kabinetlyd".

Unik backbox-løsning for optimal lydkvalitet
B&W har valgt at konstruere CWM7.4 efter basrefleks-princippet for at få den helt optimale lydkvalitet. Dette kræver et kabinet, og CWM7.4 er derfor udstyret med en integreret backbox. På denne måde elimineres den ukontrollable indflydelse fra rummet bagved højttaleren, og du får samtidig fornøjelse af B&W's eksklusive Flowport-teknologi i basporten.

Som en helt unik finesse medfølger en ekstra "reservoir-box", som udvider kabinetvolumen og dermed giver mulighed for endnu dybere basgengivelse. Hvis der er plads i væggen, bør denne ekstra backbox absolut bruges, og det er ikke engang besværligt – reservoir-boxen er nemlig på genial vis hængslet, så den kan føres igennem højttalerens almindelige udskæringshul. Den integrerede backbox betyder samtidig, at du uden problemer kan montere CWM7.4 i enhver væg uden at skulle spekulere på f.eks. forskrifter for brandsikring.

Læs evt. artiklen " Hvornår skal jeg bruge en backbox ?"

Se tekniske tegninger her

Tekniske specifikationer

Følsomhed89 dB
Frekvensområde (-6dB)47-28.000 Hz
Impedans6 ohm

Tilbehør til Bowers & Wilkins CWM7.4